Witam. Nie dawno sobie zakupiłem nawilżacz powietrza ultradźwiękowy ( http://allegro.pl/ultradzwiekowy-nawilzacz-powietrza-turbo-moc-promo-i4590258333.html ) Coś takiego. Od początku zamysł był taki, żeby urządzenie ustawić poza terrarium i rurką poprowadzić do wnętrza terrarium. Niestety urządzenie, nie miało 'chyba' takiej siły, aby przedmuchać to powietrze przez 30cm rurkę (najkrótsza możliwa, żeby sięgało). Więc postanowiłem (bo wsumie nie miałem żadnego wyboru) wstawić urządzenie do środka. Podłączyłem do regulatora czasowego i działa na 50% przez 1h co 2h. Czy powietrze będzie nie groźne dla zwierząt jak i sama mgła? Jakie macie doświadczenie i odczucia w stosowaniu nawilżacza powietrza takiego typu w terrarium z gekonami orzęsionymi i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Gość_iwoaleks_*
Napisany 18 września 2014 - 09:10
Podobne tematy: Nawilżacz powietrza - cvzy groźny dla zwierząt? x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Giełda Hamm 08.03.2025 - przywiezienie zwierzątandrej1990, 05 sty 2025 |
|
0 |
![]() |
|||
terrarium
Początkujący terraryści i początkujący pozostałe grupy zwierząt
Dobór zwierząt w terrariumAsam_eR, 31 paź 2024 |
|
0 |
![]() |
|||
Przypięty
Zwierzęta karmowe
HODOWLE ZWIERZĄT KARMOWYCH - opisy!Dark_Raptor ![]() |
|
1 |
![]() |
|||
pomorskie
Przypięty
Wspólne przejazdy, wspólne zamówienia
Terraristika Hamm 09.03.2024 === transport zwierząt ===Adams, 27 sie 2015 |
|
2 |
![]() |
|||
Relacje z Wydarzeń krajowych i zagranicznych
Bardzo dużo zwierząt, ZOOEGZOTYKA WROCŁAW 18.02.2024marking, 23 lut 2024 |
|
0 |
![]() |
Napisany 18 września 2014 - 10:56
Nawilżacz powietrza tego typu nie zaszkodzi zwierzakowi, możesz mieć umieszczone...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2014 - 10:31
A co trzymasz w tym terra, skoro az tak często...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_iwoaleks_*
Napisany 28 września 2014 - 10:37
gekony z nowej kaledoni (gargulec i orzeski)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów