Jest ktoś w stanie mi powiedzieć jakiej odmiany jest wąż ? I jak oceniacie jego stan po fotkach ? Mam go od 3 godzin ....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
13 odpowiedzi na ten temat
Napisany 01 września 2014 - 21:54
Podobne tematy: lampropeltis proszę o określenie odmiany x
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
Proszę o wycenęMatius1991, 21 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
PROSZE O WYCENE- Boa CesarskiHiroya90, 19 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupie Samca boa constrictor odmiany sunglowpaweł19, 12 sie 2025 |
|
![]() |
|||
spód ptasznika
Dymorfizm płciowy u ptaszników
Lasiocyano (ex. Pterinopelma) Sazimai określenie płciSnajper95, 29 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 01 września 2014 - 22:35
Oczy czarne
Lepszych zdjęć nie zrobię choćbym chciała...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Słabe te zdjęcia. Jaki kolor oczu ? Możesz zrobić zdjęcie ?
Oczy czarne
Lepszych zdjęć nie zrobię choćbym chciała...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 01 września 2014 - 22:49
Jak na moje to nic innego jak californiae ale odmiany Ci nie powiem bo z tych zdjęć nic na 100%. Na jednym wygląda jak albino,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2014 - 22:58
Z tego co mówił poprzedni właściciel wylinka była jakieś 3 tygodnie temu . Wąż ma koło 4 lat
Napisany 01 września 2014 - 23:02
Ogólnie wygląda ok ?
Po ile ogólnie chodzą te węże ??
Po 3 tygodniach kolejna wylinka tego się nie spodziewałam . Tak na oko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Po ile ogólnie chodzą te węże ??
Po 3 tygodniach kolejna wylinka tego się nie spodziewałam . Tak na oko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2014 - 23:05
Zależy od płci ale dorosłe "zwykłe" californiae w granicach 150 zł. Wygląda ok. Fajny duży, na głodnego też nie wygląda. Profilaktycznie zrób badanie kału i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 września 2014 - 23:12
Wcześniej miałam BC więc jak tego zobaczyłam to moja reakcja była "o jaki mały" :D
Tyle,że już kilka ładnych lat w gadach nie siedzę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Tyle,że już kilka ładnych lat w gadach nie siedzę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów