mam pytanko :1,5 miesiaca temu kupiłem Psalmopoeusa Cambridgei L9 poprzedni własciciel trzymał go w fauna ok 25 długości 10 szerokości i 15 wysokosci.Pajak miał sie tam całkiem dobrze a co wazniejsze miał tam swoja norke i sporo pajeczyny.Jako ze jest to pajak nadrzewny przełozyłem go do terra o wymiarach 20/20/30 (dł/szer/wys) na górze przyczepiłem kilka sztucznych roślinek a na jednej ze scianek boczych postawiłem konar siegajacy do samej góry tylnia ściana jest wyłozona korkiem.jednak od momentu przełozenia pajak nie przedzie pajeczyny ani nie stworzył sobie zadnej kryjówki po prostu siedzi na dole czasami łazi po terra po tych roslinkach i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 27 października 2006 - 16:53
Podobne tematy: czemu nie plecie i nie buduje gniazda??? x
zachowania
Zwierzęta
Czemu nie poleca się karmienia modliszek w stadium l1/l2 D. hydei.PiotrCych ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
zachowania
Owady
Rohatyniec nosorożec - hodowla w domu | czemu ich nie widzę na powierzchni?euph ![]() |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Ptaszniki
Eresus moravicus/walckenaeri - usuwanie resztek pokarmu z gniazdaDrNocere, 21 sie 2023 |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Mrówki
gniazda mrówekAgnieszkaSsssss ![]() |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Gniazda 3D dla mróweknatorase, 22 cze 2021 |
|
![]() |
Napisany 27 października 2006 - 17:16
moj cambri nie budowal kryjowki przez jedna wylinke a pozneij...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 października 2006 - 17:39
Czekaj, czekaj i czekaj. Im wiekszy pająk to przeważnie dłuższe...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 października 2006 - 15:27
mój cambridgei L8 po przeprowadzce do terrarium też nic nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 listopada 2006 - 10:58
A Z moim L6 Jest tak, gdy przelozylem go donowego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów