Witam :-)
Poszukuję info nt.urzadzania terrarium, jaszczurek, karmienia itd. Chcialabym urzadzić dom dla jaszczurki, prawdopodobnie dla kameleona choć pierwotnie miałbyć gekon williamsa. Dla synka, ktory uwielbia jaszczurki. Poczytalam i gekon williamsa ( marzenie synka) musi zostać zamieniony na coś innego... chyba kameleona. Moze doswiadczeni terrarysci pomoga nam sie zdecydować. To moj poczatek jeśli chodzio jaszczurki. Najpierw edukacja potem dzialanie :wink:
Poza tym Mam zólwia żóltolicego, 3 lata u mnie,kupionego jako kapselek w zoologicznym, i wstyd sie przyznac do dzis nie wiem czy to samiec czy samica.
Mamy jeszcze kotkę i dwa psy. Poza tym czworo dzieci:-) To tyle slowem przywitania,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Pomoc w wybraniu odpowiedniej jaszczurki
Napisany 03 sierpnia 2014 - 22:27
Podobne tematy: Pomoc w wybraniu odpowiedniej jaszczurki x
Zamienię
Boa imperator na jaszczurkimamba, 14 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jaszczurki jedzące papki, inne niż płaczki i gekony Nowej KaledoniiJ4y, 26 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurki na sprzedaż!!lakapciul, 16 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 03 sierpnia 2014 - 23:05
Napisany 04 sierpnia 2014 - 08:53
Mam nadzieje, że to nie synek bd się zajmował jaszczurką,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 sierpnia 2014 - 18:27
A ja na początku polecam przestudiować https://www.terrarium.pl/topic/428294-uwaga-przeczytaj-zanim-zalozysz-nowy-temat-tabela-z-podstawowymi-informacjami/
Napisany 04 sierpnia 2014 - 22:27
Anka spokojnie, jestem odpowiedzialna.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 sierpnia 2014 - 09:48
Hmmm... Sam nigdy nie miałem kameleona ale nie polecałbym go...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 sierpnia 2014 - 13:59
Polecam na początek Agame brodatą , jest bardzo łatwa w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 sierpnia 2014 - 16:24
Napisany 07 sierpnia 2014 - 16:31
To raczej dzieci bawią się jaszczurką...
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów