Zdjecie klatki wrzucam ponizej. Teraz wyglada troche inaczej bo bez daszka i ibcielem tez nozki zeby bylo bardziej praktycznie, jest tez odgrodzone w polowie. Zamierzam tez zakryc jedna albo dwie scianki jakas plyta albo cos zeby bylo latwiej kontrolowac temperature i wilgotnosc. Robert_R tym argumentem o tym ze moga byc spokrewnione mnie chyba przekonales;-) i rozstane sie z dwójką albo trójką. Dzieki serdeczne za porady, wprowadzam je wszystkie w życie chociaz przyznam szczerze, że z kamykami jest trudniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 sierpnia 2014 - 21:31
Zdjecie klatki wrzucam ponizej. Teraz wyglada troche inaczej bo bez daszka i ibcielem tez nozki zeby bylo bardziej praktycznie, jest tez odgrodzone w polowie. Zamierzam tez zakryc jedna albo dwie scianki jakas plyta albo cos zeby bylo latwiej kontrolowac temperature i wilgotnosc. Robert_R tym argumentem o tym ze moga byc spokrewnione mnie chyba przekonales;-) i rozstane sie z dwójką albo trójką. Dzieki serdeczne za porady, wprowadzam je wszystkie w życie chociaz przyznam szczerze, że z kamykami jest trudniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Ratowanie 5 kameleonów x
początkujący jaszczurki
Wyceny, gdzie kupić
Sprawdzona hodowla kameleonów jemenskichtikey, 14 lis 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupie hurty agamy brodatej, różnych kameleonów, gekonów itdPietras1985, 02 mar 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Flexaria - terraria z siatki (woliery) dla kameleonówReptil, 04 mar 2021 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Kameleony
Pomoc przy początku hodowli kameleonówDobryWafel, 03 kwi 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
kupię młodą parkę kameleonów jemeńskichgarbuss1, 22 mar 2020 |
|
![]() |
Napisany 05 sierpnia 2014 - 22:10
Nie wiem czy słabo widać, ale wydaje mi się że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 sierpnia 2014 - 09:13
Ten daszek to raczej za duży, albo nawet zbędny. Wstaw...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 sierpnia 2014 - 20:07
Co do warunków trzymania dużo by tu pisać...wszystko znajdziesz w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 08 sierpnia 2014 - 20:14
Ten daszek to raczej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Edytowany przez Eric09, 08 sierpnia 2014 - 20:16.
Napisany 08 sierpnia 2014 - 20:32
Straszyć może nie straszą, ale molestują ;) co ani jednemu,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 sierpnia 2014 - 21:03
jak dla mnie to jest samiczka , ze zdjęć wcześniejszych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 września 2014 - 09:02
czyli co wszystkie tutaj kameleony to jemeny są ?
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów