Jump to content

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - pozostałe tematy

- - - - -  
Wyjść- wejść czyli nocne wędrówki jeża.

• This topic is locked This topic is locked
16 replies to this topic

#1 stworek

stworek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4496 dni
  • Poland / Podkarpackie / Sanok

Posted 26 July 2014 - 10:17

Hej, chciałabym zrobić mojemu jeżykowi wybieg nocny ale tak aby miał możliwość powrotu do terrarium kiedy chce. Terra stałoby na podłodze i na noc byłoby......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

Similar Topics: Wyjść- wejść czyli nocne wędrówki jeża.     x

#2 Nektarynek

Nektarynek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4052 dni
  • Poland / Śląskie / Żory

Posted 26 July 2014 - 11:23

Hmm, a może proste schodki z drewna? Można je bardzo łatwo zrobić : Na prostokątną / kwadratową deskę (może być nawet taka do krojenia) przyklejasz......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#3 stworek

stworek
  • Terrarysta

Posted 26 July 2014 - 12:33

Fajne jak sie ma dostęp do deseczek. Ale pomyślę nad tym. Mam dużo klocków lego. Zastanawiałam się czy by z nich nie zrobić i Ew......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#4 szoka

szoka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4792 dni
  • Poland / Opolskie / Opole

Posted 26 July 2014 - 14:43

Też zrobiłam z mojego jeża wolnowybiegowca :P Tyle że do terrarium już nie wraca tylko zakopuje się w biurku.Na lato mieszka więc w nim (może......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#5 stworek

stworek
  • Terrarysta

Posted 26 July 2014 - 16:07

Ja musze mojemu ograniczyć teren bo,mam pełno zwierząt, a mój pokoik jest mały więc jest dużo małych dziurek w które nie za bardzo chce aby......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#6 Nektarynek

Nektarynek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4052 dni
  • Poland / Śląskie / Żory

Posted 26 July 2014 - 21:34

Fajne jak sie ma dostęp do deseczek. Ale pomyślę nad tym. Mam dużo klocków lego. Zastanawiałam się czy by......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#7 stworek

stworek
  • Terrarysta

Posted 26 July 2014 - 22:20

Chodzi o zwięzłą konstrukcję, zabudowaną od środka. Po za tym trudno wytłumaczyć ale,nie rozpadłaby się aż tak szybko.

#8 Akoin

Akoin
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4024 dni
  • Poland / Dolnośląskie / Wrocław

Posted 27 July 2014 - 00:58

A może by tak kupić rynienke plastikową i ustawić ją pod takim kątem, aby mógł po niej wejść spowrotem :)? Aczkolwiek szczerze wątpie żeby chciało......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#9 stworek

stworek
  • Terrarysta

Posted 27 July 2014 - 10:22

A może by tak kupić rynienke plastikową i ustawić ją pod takim kątem, aby mógł po niej wejść spowrotem :)? Aczkolwiek......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#10 szoka

szoka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 4792 dni
  • Poland / Opolskie / Opole

Posted 27 July 2014 - 12:11

Mój ma możliwość powrotu do terrarium a mimo to od paru miesięcy Beza w nim nie zagościła.Chyba przeprowadziła się do biurka na stałe :P

1 user(s) are browsing this forum

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.