O programie dowiedziałem się z opisu Nooka na gg na 2 godziny przed jego emisją. Na temat Państwa Gucwińskich mam od lat wyrobioną opinię. Kiedyś, gdy nie miałem dostępu do internetu, a byłem zielony jak mój nowo nabyty legwan zielony napisałem do nich list. Poprosiłem o kilka porad i po jakimś czasie je otrzymałem. Opisywałem to już kiedyś na legwanim forum. Teraz zacytuję fragment listu :
"Legwany żywimy głównie pokarmem roślinnym, np. koniczyną, mniszkiem lekarskim, sałatą, kapustą, bananami, jabłkami, pomidorami. Sałata jest wprawdzie bardzo chętnie wyjadana, jednak ze względu na jej znikome wartości odżywcze powinna być podawana rzadko. Młode...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
"Legwany żywimy głównie pokarmem roślinnym, np. koniczyną, mniszkiem lekarskim, sałatą, kapustą, bananami, jabłkami, pomidorami. Sałata jest wprawdzie bardzo chętnie wyjadana, jednak ze względu na jej znikome wartości odżywcze powinna być podawana rzadko. Młode...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)