w lipcu mam zamiar kupic agame brodata.. bardzo duzo czasu spedzilem tutaj na forum i na innych stronach i wiem ze nie ma twardej zasady ze tyle i nie wiecej, chodzi mi o to jak czesto i ile swierszczy podawac gadowi.. z moich inf wychodzi ze mlode osobniki 2 razy dziennie.. powyzej 35 cm raz dziennie i pozniej co kilka dni... ostatnio chcialem zakupic pojemnik na swierszcze i hodowca agam zapytal mnie po co taki duzy.. zaczelismy rozmawiac o karmienoiu i on mi pow ze taka agama mam karnic co2 dni i podawac po 3-4 swierszcze pozniewaz agama ma czuc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 lipca 2014 - 21:52
Podobne tematy: jak karmic ? x
żywienie
Jaszczurki
Jak karmić orzęskaGeko_snaks, 18 cze 2024 |
|
|
|||
żywienie
Jaszczurki
Jak karmić orzęskaGeko_snaks, 18 cze 2024 |
|
|
|||
Ile dawać jedzenia i co jaki czas karmić węża mahoniowego?bartekkk_22, 18 lis 2020 |
|
|
|||
żywienie
Modliszki
Czym lepiej karmić?SprinTereK, 11 maj 2023 |
|
|
|||
żywienie
Wije
Jak karmić skolopendrę?Sprinter_YT, 11 wrz 2022 |
|
|
Napisany 02 lipca 2014 - 22:18
Młode Agamy karmi się tyle, na ile będzie miała ochotę....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 lipca 2014 - 22:35
Młodą karm do oporu 2 razy dziennie. Czasem zje nawet...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 lipca 2014 - 08:12
No jakiś średnio ogarnięty ten "hodowca" - w każdym razie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 lipca 2014 - 08:46
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany