Witam , mam pytanie odnośnie giełdy na ul.św Teresy w Łodzi , ktos może orientuje się czy mają tam do sprzedania gekony lamparcie i w jakich cenach, oraz czy w ogóle polecacie kupno jaszczura na giełdzie.
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam :)..
Napisany 28 czerwca 2014 - 21:18
Witam , mam pytanie odnośnie giełdy na ul.św Teresy w Łodzi , ktos może orientuje się czy mają tam do sprzedania gekony lamparcie i w jakich cenach, oraz czy w ogóle polecacie kupno jaszczura na giełdzie.
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam :)..
Napisany 28 czerwca 2014 - 21:22
Część osób na sprzedających na giełdzie to hodowcy a część...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 czerwca 2014 - 21:29
Aha, myślałem że jest więcej Gadzin na takiej giełdzie-będę obserwował...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2014 - 10:40
Podepnę się pod temat - czy ktoś widział na tej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2014 - 10:48
Jeśli chodzi o traszki to chyba "waltera" jedna osoba ma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2014 - 11:15
warto zajrzec na gielde w lodzi przy ul Równej ostatnio...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2014 - 12:48
warto zajrzec na gielde...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2014 - 13:42
a na równej nie ma czasem tych wejściówek "firmowych"? I...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez gods, 29 czerwca 2014 - 13:44.
Napisany 29 czerwca 2014 - 14:24
Po 3 gekony jechac do Czech? :D wejscie na gielde...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 czerwca 2014 - 20:52
Czyli są jakieś traszki, to dobra wiadomość. Dzięki za informację,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów