Więc tak kilka tygodni temu pisałem o braku chęci jedzenia przez gekona, mieliście racje bo teraz wcina. Dzis postanowiłem kupić świerszcze (wcześniej nie jadł), ale teraz zauważyłem, że jak mącznik nie rusza się to nawet go nie tknie a jak ucieka to pędzi za nim, więc dlatego wpadlem na świerszcze. W wypadku mojego gekona wchodzi tylko polowanie (bez karmienia z pensety). Teraz podałem mu jego 1 świerszcza po aklimatyzacji i nawet zainteresował się nim, udało mu się polowanie, ale niestety jest jedno ale, chciał go zjeść, pogryzł, pogryzł i niestety wypadł mu z pyska. 5Minut patrzył na niego chociaż on...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 czerwca 2014 - 22:32
Podobne tematy: Śmieszne zachowanie gekona x
tematy ogólne
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Jak złapać gekona płaczącego?Dimitri, 23 lut 2020 |
|
![]() |
|||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Karmienie gekona lamparciegoGulaszek ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
zdrowie
Gekony Nowej Kaledonii: rodzaj Correlophus, Mniarogekko, Rhacodactylus
waga gekonajolene505 ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Gekony, eublefary i inne Gekkota
terrarium dla gekonamatushej ![]() |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Początkujący hodowcy jaszczurek
waga gekonaJohnny13, 05 kwi 2025 |
|
![]() |
Napisany 27 czerwca 2014 - 22:57
Na pewno się na ciebie nie obrazi :P
Napisany 27 czerwca 2014 - 23:28
Jeszcze jedno pytanie, mam dosyc sporo tych świerszczy i prawdobodownie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 czerwca 2014 - 12:28
Dodatkowo dziś zauważyłem akt kanibalizmu, więc mam wrzucić im tam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 czerwca 2014 - 16:39
wrzuć im płatki owsiane albo kukurydziane, są suche a pogryza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 czerwca 2014 - 16:43
Oczywiście, że nie jedzą "tej tektury" . Ona ma jedynie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 czerwca 2014 - 21:49
Dzięki, kupiłem im dziś musli to chyba powinno wystarczyć.
Napisany 17 lipca 2014 - 05:35
Pamietaj o wodzie dla nich... Optymalnym rozwiazaniem jest hydrozel bo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów