Na pewno Lemon jest w dobrych rękach.
Trzymam kciuki za jej wyzdrowienie :)
Napisany 07 lipca 2014 - 18:23
Na pewno Lemon jest w dobrych rękach.
Trzymam kciuki za jej wyzdrowienie :)
Sprzedam węże
Lemon blast dorosłyLucek23, 19 mar 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Malayopython reticulatus lemon glow het. piedwaran79, 29 lis 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Mojave (Lemon Blast) - CB20 - WWAluigiano, 23 lip 2021 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Siemanko mam do sprzedania regiusa,dorosłego samca (lemon pastel super striple)Slajmer, 18 sty 2021 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
gekony lamparcie Lemon FrostZimron, 19 lis 2019 |
|
![]() |
Napisany 10 lipca 2014 - 15:16
Lemonka już w domu. Chuda jak sznurowadło, pokłuta po nóżkach i brzuszku. Nadal nie je samodzielnie, nadal biegunki. Zielone coś w kale to żółć -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2014 - 09:57
Rano Lemonka zwymiotowała całe jedzenie wieczorne ... Źle się czuje, bo nie leży tylko cały czas podparta łapkami i głowa uniesiona do góry. To chyba...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2014 - 14:06
Napisany 11 lipca 2014 - 18:06
Trzymaj się ! Masz na prawdę złote serce. W dzisiejszym świecie mało jest takich osób, które potrafią poświęcić czas dla innego stworzenia. Podziwiam Cię za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 lipca 2014 - 19:23
Przecież nie mogłam odwrócić głowy i zostawić tego ptaszka... Teraz w domu mam do ratowania tylko Lemonkę - źle to wygląda. Zawsze na mnie trafia,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 lipca 2014 - 09:10
Dziś Lemon wygląda lepiej - już nie załatwia się gęstym śluzem i nie wymiotuje nim. Szczerze mówiąc to nie byłam pewna, czy dziś nie będziemy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów