Swoją przygodę z Terrarystyką zacząłem dwa lata temu. Rzuciłem palenie i szukałem ciekawego pupila, rybki, kanarka już miałem, żółwie też były, pies śmierdzi a kot się pedalsko łasi, chciałem coś nowego i innego. Kameleon mnie zainteresował, mały Jamen :) Zacząłem od niego, myślałem że wszystko wiem bo przeczytałem bardzo dużo, nie byłem doświadczony i Stefanek odszedł. Teraz wiem czego mu brakowało. Człowiek uczy się na swoich błędach. Zacząłem od gekona lamparciego, Później doszła samica gekona toke po czasie dokupiłem samca. Jest jeszcze Agama Brodata Stefan i już zamieszka u mnie na stałe chcę dokupić samiczkę, rozmnażam jeszcze karaczany argentyńskie i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Witam serdecznie jestem nowy na tej stronie i chciałbym się przywitać oraz pozdrowić wszystkich :)
Napisany 14 czerwca 2014 - 00:10
Podobne tematy: Witam serdecznie jestem nowy na tej stronie i chciałbym się przywitać oraz pozdrowić wszystkich :) x
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Witam heterodon Superconda samica szuka nowego domuGość_BFLS_* , 29 kwi 2025 |
|
![]() |
||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Witam 2 terraria po Kameleonachdomin3001, 03 sie 2025 |
|
![]() |
|||
jaszczurki
Terrarystyka
WITAM JAKIEGO GEKONA KUPIC oprócz LAMPARTA I STEPOWEGOFranekqiwb, 12 maj 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
c.versicolor sell, zapraszam serdecznie ^^BattleWizard, 23 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
c.versicolor zapraszam serdecznie ^^BattleWizard, 07 lis 2024 |
|
![]() |
Napisany 14 czerwca 2014 - 07:41
Witamy na forum :)!
Apropo agam: pogona.pl już przestudiowana?
Napisany 14 czerwca 2014 - 09:46
Oseski na sprzedaż czy dla agamy? Witamy, czytaj, czytaj i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 czerwca 2014 - 09:48
Witamy ! To forum to kopalnia wiedzy i to nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 czerwca 2014 - 22:13
Pogona,pl jest często przeze mnie odwiedzana, lubię się je uczyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 czerwca 2014 - 15:28
Heya, Witam :)
Powiedz cóż nabroiłeś, że kamyk u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2014 - 16:26
Witamy na forum a oprócz pogona.pl...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 czerwca 2014 - 09:52
Witaj-mnie najbardziej zainteresowało to co piszesz o agamach.
Jest forum...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 22 czerwca 2014 - 12:43
Napisany 24 czerwca 2014 - 09:09
Ja też jestem przeciwna rozmnażaniu - rozejrzyj się po ogłoszeniach:...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów