Witam.
Chciałbym zakupić jaszczurkę tylko niestety nie mam pojęcia jaka będzie najlepsza dla początkującego. Czytałem nieco o Kameleonach, które najbardziej mi się podobają, że są dość trudne w hodowli, czy to prawda? Podoba mi się również Agama Brodata, podobno łatwiejsza w hodowli. Ale może podam kryteria wg. których chciałbym dobrać jaszczurkę. To tak, najlepiej gdyby była jaszczurką dzienną, rozmiar około 20cm, roślino lub owadożerna, obojętne, ważne, żeby była to jaszczurka która nie ma nic przeciwko wzięciu jej na ręce i żeby nie skończyć z poobgryzanymi palcami. Cóż więcej, proszę o rady i może informację od kogoś z Łodzi, gdzie najlepiej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 czerwca 2014 - 17:38
Podobne tematy: Pomoc z doborem jaszczurki x
Zamienię
Boa imperator na jaszczurkimamba, 14 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
wybór zwierzęcia
Jaszczurki
Jaszczurki jedzące papki, inne niż płaczki i gekony Nowej KaledoniiJ4y, 26 mar 2025 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Jaszczurki na sprzedaż!!lakapciul, 16 lip 2025 |
|
![]() |
Gość_Pikulahay_*
Napisany 10 czerwca 2014 - 17:51
... żeby była to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Pikulahay, 10 czerwca 2014 - 17:58.
Napisany 10 czerwca 2014 - 17:52
Napisany 10 czerwca 2014 - 17:58
Gadów sie nie bierze na ręce, ludzieee..... Kup chomika i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 czerwca 2014 - 18:02
Nie obraź się, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 czerwca 2014 - 18:27
lepiej zacząć od agamy, bo są łatwiejsze i żyją dłużej....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_Pikulahay_*
Napisany 10 czerwca 2014 - 18:38
Dokładnie jak podał przedmówca. Czasem może się trafić taki osobnik...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Pikulahay, 10 czerwca 2014 - 18:38.
Napisany 10 czerwca 2014 - 20:01
ok, dziękuję bardzo. Jeszcze chciałem zapytać jak wygląda pielęgnacja agamy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów