Czy ktoś może mi wytłumaczyć, jak to możliwe, że dorosła samica w ciągu tygodnia zmieniła kolor ? Panna pochodzi z adopcji, ma ok. 5 lat, u mnie od 2 lat, nigdy nie miała kontaktu z samcem, nigdy nie znosiła jajek, waga 73 g, prawidłowa suplementacja i inne warunki, karmówka: mączniki, świerszcze domowe, larwy moli woskowych; mieszka sama, ale na spacery po pokoju ( odpowiednio zabezpieczony i pod nadzorem) chodzi ze swoją siostrą ( rozdzielone z powodu agresji bohaterki tego tematu). Absolutnie żaden z dotychczasowych parametrów się nie zmienił: temp stała, ulubione miejsce do wylegiwania się to samo, nie ma też...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2014 - 19:45
Podobne tematy: Dorosła samica zmieniła kolor. x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Eupalaestrus campestratus samicaSand, Wczoraj, 07:33 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Dorosła parka regiusów (Toruń)siniak, 07 paź 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Morelia spilota dorosła samica cb20janks, 06 paź 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samica dorosła P.cambridgei oraz młode samice A.geniculataVip3r, 06 paź 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Zbożówki SCALELESS, regiusy DOROSŁE samica Lesser Enchi YB & samiec Clown Leopard Vanilla YBEver, 05 paź 2025 |
|
![]() |
Napisany 04 czerwca 2014 - 20:27
A może zmieniła kolor bo chce kogoś dominować, to dziwna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2014 - 20:51
Napisany 04 czerwca 2014 - 21:03
Masz jej zdjęcia? Ciekawe.
Napisany 04 czerwca 2014 - 21:33
Wylinkę miała ok. 3 tg temu - wiem, że po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Jaguś, 04 czerwca 2014 - 21:39.
Napisany 04 czerwca 2014 - 22:55
Z tą dominacją to tak nie do końca ...
Czasem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów