Kupiłam ją w zeszłym tygodniu w poniedziałek, przyszła we wtorek i od tej pory nic nie jadła :/ Wiem, że pająki czasem robią sobie takie głodówki, ale i tak trochę się martwię. W najbliższych dniach wyjeżdżam na 3 dni, więc byłabym spokojniejsza gdyby mały coś zjadł. Próbowałam mu dawać martwe pożywienie i żywe i w ogóle się nim nie interesuje, a od żywych robaczków ucieka :/ Może jest przed linieniem?
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 maja 2014 - 20:30
Podobne tematy: Brachypelma boehmei L2 nie chce jeść. x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Mam na sprzedaż Brachypelma auratum L1/2 i L3,B.emilia L1/2,B.hamorii L3,B. albiceps L2,B.klaasi L2,B.boehmeiL1,L4,L5,L6Baagor, Wczoraj, 08:15 |
|
![]() |
|||
Ogłoszenia matrymonialne
Brachypelma vagans - świeży dorosły pilnie potrzebnySNAKESPIDER, 08 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Samice ptaszniki caribena x8 ,Chromatopelma x8 brachypelma hamorii itpFoltest, 04 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Dorosłe samice Brachypelma spp.hanumavilasumica, 19 sie 2025 |
|
![]() |
|||
żywienie
Płazy
Termitówka nie chce jeść --> dlaczego ?Larsi, 27 lip 2025 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 30 maja 2014 - 20:40
może chcieć linieć.
Nie musisz się przejmować ma spory odwłok...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Nie musisz się przejmować ma spory odwłok...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 maja 2014 - 20:44
Więc chyba pozostaje mi dać mu spokój :) Dawałam mniejsze,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 maja 2014 - 06:14
Zbliża się do linienia, wystarczy spojrzeć na kolor odwłoku -...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów