Witam,
Chciałem pochwalić się (a może i kogoś zainspirować) swoim pierwszym samodzielnie wykonanym terrarium pustynnym dla Agamy brodatej o imieniu Majkel. :wink:
-...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 maja 2014 - 22:43
Witam,
Chciałem pochwalić się (a może i kogoś zainspirować) swoim pierwszym samodzielnie wykonanym terrarium pustynnym dla Agamy brodatej o imieniu Majkel. :wink:
-...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
początkujący jaszczurki
Agamy - brodata i karłowata
Szukam agamy karłowatejPaulina_Bazgier, Dzisiaj, 13:56 |
|
![]() |
|||
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Budowa terrarium dla HeterodonaGaben, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
Szukam agamy skalnej czerwonogłowej (Agama planiceps)rafalradom, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Terrarium 40x60x40 dzielone na pół?VIVIptasznik, 29 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Regius samiec + terrariumbibosz1, 29 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 30 maja 2014 - 08:07
Zazwyczaj terraria urządzone minimalistycznie wyglądają... no z braku odpowiedniego słowa powiem - smutno. Jednak to terrarium się mi podoba:) Nie będą razić cię te lampy?
Napisany 30 maja 2014 - 12:50
Zazwyczaj terraria urządzone minimalistycznie wyglądają... no z braku odpowiedniego słowa powiem - smutno. Jednak to terrarium się mi podoba:)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 maja 2014 - 18:29
chodzi o ich wyglad, brak zamaskowania, nie o emisje swiatła
Napisany 30 maja 2014 - 19:29
Aha, rozumiem. Wiesz co, póki co nie mam z tym problemu, świetlówka jest zamontowana estetycznie, kable pochowane więc wydaje mi się spoko. A na grzewczą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 30 maja 2014 - 20:37
Wykonanie świetne :) MirekKajak - zaś ta estetyka, kolega tego nie ma na sprzedaż tylko dla siebie ;) dla kumatych.
Napisany 30 maja 2014 - 22:09
nie znam sie na agamach, ale terrarium sprawia wrażenie bardzo schludnego i solidnie wykonanego.Nie uważam że estetyka kuleje.oświetlenie nie jest zakamuflowane ale zostało umiejscowione w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 maja 2014 - 06:12
Mi chodziło dosłownie o to czy go nie bd razić z tego względu, że gdy miałam przejściowe terrarium legwana to było właśnie szklane i było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 grudnia 2014 - 22:38
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów