Jako iż jestem kobietą i na budownictwie znam się tyle co nic, mam pytanie do ludzi, którzy już mają doświadczenie.
Na wstępie zaznaczam, że przeszukiwałam forum ale nie znalazłam dokładnej odpowiedzi na moje pytanie.
Otóż:
Robiąc nowe terra dla lamparta, jestem w trakcie tworzenia pomysłu na tło. Chciałabym poeksperymentować z półkami ze styropianu, przyklejonymi do ścianki. Na to chciałabym nałożyć piankę montażową żeby miało to bardziej naturalne kształty a nie takie płaskie. Na to zastanawiałam się nam gipsem szpachlowym ale tyle doczytałam, że pęka i chyba zdecyduję się na zaprawę klejącą AtlasPlus.
Pytanie:
Czy do owej nałożonej pianki montażowej zaprawa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 maja 2014 - 14:26
Podobne tematy: Ścianka z pianki i atlasu. x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Tło strukturalne / ścianka terrariumGolab_Stg, 28 maj 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Gekony Lamparcie + terrarium pustynne ze sćianką i wyposarzeniem.Greenowsky, 25 lut 2024 |
|
![]() |
|||
terrarium
Początkujący hodowcy jaszczurek
Ścianka dla gekona lamparciegoFarix, 14 mar 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
Ścianka do terrarium czym przykleićOmlet_dodo, 12 sty 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
terrarium - pozostałe tematy
Budowa, osprzęt
wilgotny torf a ściankaOmlet_dodo, 26 lis 2022 |
|
![]() |
![]() |
Napisany 29 maja 2014 - 16:35
Moim zdaniem sie utrzyma ja jestem na ostatnim roku technologa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez bodziolott, 29 maja 2014 - 16:50.
Napisany 29 maja 2014 - 16:52
Napisany 29 maja 2014 - 18:14
Moim zdaniem sie utrzyma...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 maja 2014 - 18:19
To gdzie mieszkasz pomożemy Heheszki :D żart
Jak to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez bodziolott, 29 maja 2014 - 18:20.
Napisany 29 maja 2014 - 18:19
Napisany 29 maja 2014 - 19:12
Wiem wiem, że muszę wszystko zabezpieczyć. Poprzednie terra zakupione razem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów