Wiem że tematów tych było wiele ale na prawde nie wiem co jej jest . Narobiła pajęczyny jak przy wylince na ziemi iwgl. i nic jakieś 2,5 tygodnia nic tylko siedzi w kryjówce , nie chce jeść jak otworze terrarium to już się chowa strachliwa bardzo.
Lasiodora parachybana L8- od ponad dwóch tygodni siedzi w kryjówce, kiedy przejdzie linienie?
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 maja 2014 - 18:59
Podobne tematy: Lasiodora parachybana L8- od ponad dwóch tygodni siedzi w kryjówce, kiedy przejdzie linienie? x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Mam SAMCE: Mam do pokazania SAMCE Chilobrachys natanicharum 4DC i 4,5DC Chromatopelma cyaneopubescens 3DC Lasiodora parahybana 3DC Monocentropus balfBaagor, 19 sie 2025 |
|
|
|||
Napełniony samiec Lasiodora parahybanaExclusive_Chondros, 06 sie 2025 |
|
|
|||
SAMCE:Chilobrachys natanicharum (ex. Electric blue) 4 DC i 4,5 DC Chromatopelma cyaneopubescens 3 DC Lasiodora parahybana 3DC Monocentropus balfouri 4Baagor, 05 sie 2025 |
|
|
|||
Świeży samiec Lasiodora parahybanaSkrzypol, 25 lip 2025 |
|
|
|||
zachowania
Węże
Przyzwyczajanie Regiusa do dwóch osóbVojo, 23 cze 2025 |
|
|
Napisany 16 maja 2014 - 19:10
To normalne uzbroi się w cierpliwość bo im pająk starszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 maja 2014 - 19:16
Nie masz sie czym martwic, moja gienia 4 miesiace nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 maja 2014 - 20:57
i po co 2 tematy ?
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany