Witam. Przepraszam jeśli zła kategoria tematu ale znalazłem koło domu szpaka, który najprawdopodobniej wypadł z gniazda i nie może latać (chyba ma coś z lewym skrzydłem). Niestety nie mam możliwości włożenia go z powrotem do gniazda. Zostawiłbym go tam gdzie był ale w okolicy jest dużo bezpańskich kotów więc długo by nie pożył. A zatem wziąłem go delikatnie do domu. Póki co leży w pustym akwarium zakrytym siatką. Co mam z nim zrobić, dać mu coś do jedzenia i picia? I co wstawić do tego akwarium? A może mam go wypuścić gdzieś w lesie? Proszę o szybką pomoc.
Napisany 16 maja 2014 - 15:05
Napisany 16 maja 2014 - 15:29
Póki nie mieliśmy kotów w domu co roku zdarzało sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Anka1992, 16 maja 2014 - 15:31.
Napisany 16 maja 2014 - 16:39
Szpak siedzi teraz nieruchomo i patrzy w sufit, czy to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 maja 2014 - 17:29
Może jest oszołomiony po upadku z gniazda.
Może to być...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 maja 2014 - 18:22
Proszę się skontaktować z azylem dla dzikich ptaków przy poznańskim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 maja 2014 - 10:59
Rano ptak poczuł się lepiej, zaczął być aktywniejszy więc go...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów