Witam serdecznie. Od trzech lat wspieram mego znajomego w hodowli żab trawnych. Właściwie hodowanie to za dużo powiedziane. Każdego roku mój znajomy odławia skarzek z przydomowej sadzawki lub młode kijanki i przenosi je do mniejszego pojemnika, gdzie kijanki dorastają. Wcześniej populacja była wyjadana w doskonałej wiekszości przez ptaki i ryby. Do tej pory transformacja kijanek w młode żabki zachodziła równocześnie u wszystkich. Zwykle dnia następnego żabki lądowały w swojej przydomowej sadzawce. W tym roku już trzy razy odwoziłam młode żaby do ich domu i zanosi się że jeszcze trzy kolejne wycieczki przede mną. Pytanie jest następujące jak długo można małą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 maja 2014 - 21:42
Podobne tematy: Hodowla żaby trawnej x
Sprzedam jaszczurki
kameleony lamparcie Furcifer pardalis Nosy Faly - hodowlaTorezka, 13 paź 2025 |
|
|
|||
warunki hodowli
Ptaszniki
I hodowla. Ptaszniki i skorpion.pierreuser, 12 cze 2021 |
|
|
|||
Zamienię
Gekony Gargulcowe i orzęsione hodowla na ptaszniki, drony, instrumenty, elektronikęApricotG, 14 wrz 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Hodowla tylko całośćBartifli, 07 wrz 2025 |
|
|
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie dorosłe, młode hodowla, rack systemAlekszw21, 08 wrz 2025 |
|
|
Napisany 15 maja 2014 - 10:14
do czasu zabsorbowania ogona karmić nie trzeba,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Rickson, 15 maja 2014 - 10:31.
Napisany 15 maja 2014 - 10:58
Dzięki bardzo! Tak mieszkam w UK, wskazany przez Ciebie sklep...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 maja 2014 - 11:29
Edytowany przez Rickson, 15 maja 2014 - 11:32.
Napisany 15 maja 2014 - 17:57
Świerszcze zakupione, żabki nakarmione. Trudno mi było uwierzyć że takie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 maja 2014 - 21:28
Plazy są świetne i aż się dziwie, dlaczego są aż...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany