Witam :) na początku chciałem prosić o nie zlinczowanie mnie, ponieważ mam świadomość, że nawet najmniejszy gatunek krokodyla jest w stanie mnie zabić. Zakładam temat dlatego, że nie dostałem odpowiedzi z Inspekcji Weterynaryjnej na nurtujące mnie pytania. Chciałbym w niedalekiej przyszłości zakupić krokodyla krótkopyskiego. Czy byłby to dobry wybór? Mam też pytanie związane z akwaterrarium: czy dla młodego osobnika mogłoby mieć wymiary 110cm dł/60cm szerokości? Jeśli tak to jaka byłaby odpowiednia wysokość? W ustawie jest też napisane, że terrarium ma być przynajmniej dwudzielne. Czy przyjęłoby się to gdybym na środku zamontował szyny, w które można wmontować zastawę w razie oddzielenia?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Budowa akwaterrarium zgodnie z ustawą x

terrarium - pozostałe tematy

Budowa, osprzęt

Samodzielna budowa terrarium z płyty meblowej - PROJEKTgrunwald, 17 cze 2024  | 

| 

| 
     |||

terrarium - pozostałe tematy

Budowa, osprzęt

Budowa terrarium dla HeterodonaGaben, 31 sie 2025  | 

| 

| 
     |||

początkujący żółwie

Akwaterraria i oczka wodne dla żółwi

Śluzowaty nalot w akwaterrarium żółwia żółtolicowego - co zrobić?KorciPL, 19 lut 2025  | 

| 

| 

| 

||

warunki hodowli

Skorupiaki

akwaterrarium dla kraba Geosesarma (krab wampir\red devil)Moloch, 30 sty 2019  | 

| 

| 
     |||

Fotorelacje z budowy zbiorników i osprzętu

Budowa terra dla Regiusa 125x50x50 FotoPrzeemasss, 03 sty 2025  | 

| 

| 

| 

Napisany 11 kwietnia 2014 - 20:29
O ile ktoś z hodowców znalazłby chwilę to prosiłbym jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 16 kwietnia 2014 - 09:16
Witam,
Osteolaemus Tetraspis jest dosyć agresywnym i delikatnym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 17 kwietnia 2014 - 19:37
Nie ma za co, jeszcze jedna rada, zanim zdecydujesz sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 17 kwietnia 2014 - 22:03
Póki co chcę nabrać doświadczenia i co najważniejsze wiedzy o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 23 kwietnia 2014 - 17:27
W tym wypadku "głupi błąd przy hodowli" może Cię kosztować...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany