Witam serdecznie, od kilku miesięcy zauważam poważne zmiany u mojej samiczki (spadek apetytu, mniejsza ruchliwość,osłabienie). Dodam że zaniedługo kończy ona 4 lata. jest to mój pierwszy i jedyny kameleon. Dostałam ją w prezencie (wiem, że prezent szalony, ale nie o tym chciałam mówić), postanowiłam, że ją zatrzymam i zrobię wszystko aby miała u mnie jak najlepsze warunki, przeczytałam wszystkie posty na temat opieki nad kamykiem i uważam, że mimo mego braku doświadczenia dobrze sobie poradziłam.. ale zanim się obejrzałam minęły już prawie cztery lata, z informacji które zaczerpnęłam wynika, że właśnie samiczki dożywają takiego wieku :( czy ktoś doświadczony może...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Starość samiczki czy choroba? Bardzo proszę o pradę.
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 kwietnia 2014 - 21:23
Podobne tematy: Starość samiczki czy choroba? Bardzo proszę o pradę. x
identyfikacja
Owady
Znalezione u Agamy Brodatej, proszę o identyfikacje o ile da się z takiego zdjęciaDrkLilium, 11 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Pyton Królewski samiczki CB24ArekBu, 03 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Hyde Park
Proszę was o pomoc w leczeniu nerekVeirone, 07 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
Proszę o wycenęMatius1991, 21 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
PROSZE O WYCENE- Boa CesarskiHiroya90, 19 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 04 kwietnia 2014 - 21:47
Witam,
Samiczki w dobrym zdrowiu mogą żyć dłużej, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 kwietnia 2014 - 22:05
Ostatnio składała jaja jakieś pół roku temu, nie pamietam dokładnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez jacek_zoo, 04 kwietnia 2014 - 22:14.
Napisany 05 kwietnia 2014 - 18:37
szczerze słabo znam się na kameleonach ale gady chyba tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów