Witam,
z terrarystyką, a głownie z gadami mam do czynienia już od bardzo długiego czasu, ale do tej pory nie miałam styczności z kameleonami. Bardzo zaintrygowały mnie te gady i zastanawiam się nad ich kupnem.
Otóż mam stare terrarium do przerobienia, ale nie wiem czy będzie się nadawało. Jego wymiary to: 100x60x170 (dł x głęb x wys). Przednie drzwi są z siatki, zrobiłabym otwory z siatką w bocznych ścianach.
Pytanie czy taka wentylacja wystarczy dla tych gadów?
Oraz, czy to dobre terrarium dla co najmniej 2 kameleonów?
Na pewno kupię samca i samice nie spokrewnione ze sobą, może skuszę się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 17:16
Podobne tematy: rozpocząć hodowlę czy też nie? x
![]() |
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Sprzedam hodowlę ptaszników Szczecin lub wysyłkaNawolno, 13 sie 2025 |
|
|
||
Sprzedam hodowlęAbdejt, 18 sie 2025 |
|
|
|||
Kupię
Kupie hurty/ całe hodowle.PatrykW, 31 lip 2025 |
|
|
|||
Skupię hurty/całe hodowleTuStar |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Pytony królewskie dorosłe sprzedam całą hodowlę w okazyjnej cenielukaszbojarski, 06 lut 2025 |
|
|
Napisany 03 kwietnia 2014 - 17:58
Co do trzymania pary kameleonów ostatnio był ten temat poruszany....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 18:20
Jeśli chodzi o trzymanie razem kameleonów to nie wchodzi w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 18:36
Kurczę, nie wiem czemu tyle osób jest przeciwnych trzymaniu gadów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 18:55
Przecież to zwierzęta stadne...
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 19:02
Tak słyszałam.
Stadne mam na myśli łączenie samców z samicą.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 19:34
Nie trzymaj razem kameleonów. Kup sobie najlepiej samca mniej problemów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 19:35
@[member="WatGecko"] "[color=rgb(40,40,40)][font=tahoma][background=rgb(248,248,248)]Jeśli chodzi o trzymanie razem kameleonów to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 19:42
Ja trzymamałem razem nie raz jakas pare kameleonow i odradzam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 kwietnia 2014 - 19:44
DevG, ale po co to piszesz i tak zaraz zjadą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany