jak w temacie, sezon rozrodczy u moich dziewczyn w pełni, każda kopie praktycznie przez 90% czasu gdy nie śpią. wstawiłem pojemnik z wermikulitem, by tam miały łatwiej i wygodniej ale po paru dniach zauważyłem, że jak raczej robiły małe lub wcale kupy tak teraz są one większe i zawierają praktycznie sam wermikulit. czy może dojść do zapchania pp przez wermikulit? jest to niebezpieczne? jak wyciągnąłem pojemnik oczywiście problem się skończył ale zaś jaja składają byle gdzie w terra.
druga sprawa z tym apetytem. wiem że w sezonie rozrodczym jest on mniejszy ale czy to będzie trwało cały sezon dziewczyny (wszystkie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 marca 2014 - 10:38
Podobne tematy: Moje gekony nagminnie jedzą wermikulit - czy coś im grozi? x
Sprzedam jaszczurki
Kolorowe gekony lamparcie cb25 - Diablo blanco, Tremper, PatternlessREDptiles ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony phelsumy i nie tylkolakapciul, Wczoraj, 10:09 |
|
![]() |
|||
Zamienię
Gekony Gargulcowe i orzęsione hodowla na ptaszniki, drony, instrumenty, elektronikęApricotG, 14 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Gekony płaczące na sprzedaż/wymiana.SMG97, 18 gru 2024 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Dwa zjawiskowe gekony lamparcie z terra lub bezKamiga, 05 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 24 marca 2014 - 11:20
często dostają drewnojady?Może się zaczopował przez drewnojady
Napisany 24 marca 2014 - 13:48
odp jakby nie do mojego postu ale może niejasno napisałem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 marca 2014 - 17:15
Gekony raczej nie powinny zjadać wermikulitu. Parę ziarenek raz na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Zbanowany
Postowanie wyłączone
Napisany 24 marca 2014 - 18:28
bardzo czesto zdaza sie ze gekony jedzac podloze staraja sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 marca 2014 - 23:59
bardzo czesto zdaza sie ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów