Byłam dzisiaj w jednym z poznańskich sklepów zoologicznych po przysmaki dla mojego jeża. Podczas wizyty, rzuciłam okiem na zwierzątka, jakie były w sklepie. Był też jeż. To, w jakich warunkach był trzymany woła o pomstę do nieba! W zwykłym akwarium, bez żarówki nocnej, tylko pod jakąś oślepiającą lampką, bez kołowrotka, ale przede wszystkim bez domku! Biedaczek nie miał gdzie się schować, leżał w kącie cały najeżony. Zwróciłam pani z obsługi uwagę, że jeż przynajmniej powinien mieć domek, jakiś swój kąt, że ma za jasno itp. Odpowiedź pani na moje uwagi: "Jeż jest na sprzedaż i musi być go widać, dlatego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 lutego 2014 - 15:37
Podobne tematy: Jeż w sklepie zoologicznym... x
kujawsko-pomorskie
Giełda
co myślicie o sklepie exo factoryjacak, 10 sie 2023 |
|
|
|||
![]() |
Archiwum ogłoszeń
Oferta węży w sklepie Egzotic Room we WrocławiuCrinitus, 22 lip 2022 |
|
|
||
Archiwum ogłoszeń
wyprzedaż po sklepie zoologicznym - AKTUALIZACJA - niższe cenylepidoptera, 12 lut 2022 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
wyprzedaż po sklepie zoologicznym - AKTUALIZACJA - niższe cenylepidoptera, 14 paź 2021 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
wyprzedaż po sklepie zoologicznym - AKTUALIZACJA - niższe cenylepidoptera, 23 maj 2021 |
|
|
Napisany 18 lutego 2014 - 19:22
Zgłoś to do Rzecznika Praw Jeżyków
Szymon ...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 lutego 2014 - 22:11
U mnie w sklepie zoologicznym jeż stoi przy drzwiach cały...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lutego 2014 - 12:40
To samo widziałam w zoologu w Galerii Krakowskiej. Jez wciśnięty...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 lutego 2014 - 21:04
U mnie babka chciała się więcej dowiedzieć bo powiedziała że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2014 - 21:20
Napisany 24 lutego 2014 - 08:38
Boże! Jak tak można?! Coś takiego nadaje się do zgłoszenia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 lutego 2014 - 21:24
Napisany 14 marca 2014 - 11:59
Można generalnie powiedzieć, że w sklepach zoologicznych szeroko pojęte zwierzęta...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany