Ku przestrodze dla innych osób zakładam ten temat. Kiedyś delphino grasował na FB (przyjmował pająki za darmo i w międzyczasie wystawiał je na sprzedaż jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
delphino - dzieciak i naciągacz ! NIE POLECAM
Napisany 13 lutego 2014 - 18:46
Napisany 13 lutego 2014 - 19:13
No i dziewczyna się popłakała :) Nie dostała wymarzoznej zabawki. heheheh
Cóż...płacz dalej }:->
Napisany 13 lutego 2014 - 19:22
Napisany 13 lutego 2014 - 19:28
No wlasnie dobrze ze pająków nie straciłas :) Wtedy to juz samobójstwo za wygląd i pająki
Napisany 13 lutego 2014 - 19:31
knypol wiedziałam z kim mam do czynienia dlatego nie zgodziłam się na równoczesną wysyłkę ;) Nic dodać nic ująć, jak ktoś ma FB może zobaczyć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 lutego 2014 - 19:35
Wg mnie dobrze ze nie wysłał skoro miał lepsza oferte. prawo handlu - lepsza oferta wygrywa.
Carmen za bardzo najarała sie na zysk sexując najlepiej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 lutego 2014 - 19:47
Wg mnie dobrze ze nie wysłał skoro miał lepsza oferte. prawo handlu - lepsza oferta wygrywa.
Carmen za bardzo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 lutego 2014 - 19:49
Przeciez CIe nie oszukał, nie jestes stratna. wiec nie rozumiem
Napisany 13 lutego 2014 - 19:59
A czy ja napisałam, że oszukał? Napisałam, że szkoda czasu na transakcje z niepoważnym człowiekiem.
Nie jestem stratna? A czas? A bieganie na pocztę i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 lutego 2014 - 11:01
Umowa jest umową a skoro się na coś umawia powinno się to doprowadzić do końca (a jeśli nie to przynajmniej załatwić to jakoś po ludzku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów