Witam jestem na etapie wykańczania Terra i potrzebował bym porad, co zostawić a co zmienić ?
Leg : 1,5 roku
Wymiary Terra : 180dł/180wys/60szer.
Niestety nie posiadam zdjęć z etapów budowy, gdzieś przepadły.
Obecnie jestem na etapie zraszania, kupiłem pompy wody do akwarium i mam nadzieje że coś z tego będzie, codzienne zraszanie ręczną pompką nie jest już takie fajne jak na początku ;]
Testowałem już fogery i jakies badziewne nawilżacze powietrza ale nic nie zdaje egzaminu, jedynie fajnie wygląda. Do tej pory Leg. miał mały basenik ale nie wygladał na zadowolonego.
Zastanawiałem się też nad przeniesieniem UVB na góre...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Terrarium dla Legwana ukończone w 90% Potrzebne porady
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 lutego 2014 - 20:31
Podobne tematy: Terrarium dla Legwana ukończone w 90% Potrzebne porady x
Zwierzęta
Terrarium 60x40x40 co do środka?ExiL, 04 gru 2025 |
|
0 |
|
|||
Przypięty
Terrarystyka
[Terrarium] Newsy terrarystyczneterrarium |
|
1 |
|
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Terrarium 55x40x50 z płyty meblowej z drewnianym wykończeniem. NoweKadziol, 29 lis 2025 |
|
0 |
|
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
terrarium 80x40x40adamek1678 |
|
0 |
|
|||
terrarium - podłoże
Budowa, osprzęt
terrarium dla pająka z dużą wilgotnościąBombaj1212 |
|
0 |
|
Napisany 02 lutego 2014 - 20:53
Wyjmij wulkan z basenu - będzie straszył lega; leguś będzie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 lutego 2014 - 14:00
Zgadzam się z Jaguś ten wulkan w wodzie nie jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 lutego 2014 - 09:58
Popieram przedmowcow.
Wulkan out,basenik najlepiej taki do 20-25cm wysokosci(miska plastikowa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany