Witam, nazywam się Łukasz i zamierzam kupić gekona lamparciego. Aktualnie pracuje nad terrarium, które robię ze starej szafki. Długość 96 cm, wysokość 59 cm, szerokość 40 cm. Mój problem polega na tym, że nie mam pomysłu co wstawić, by terrarium było jak najbardziej funkcjonalne i pomieściło by się w nim jak najwięcej osobników. Aktualnie zrobiłem tylną ściankę ze styropianu (grubość 10 cm), wszystkie wgłębienia mają po 7-8 cm oraz lewą ściankę, lecz za bardzo mi się nie podoba i jutro będę robił coś nowego. Bardzo prosiłbym o podpowiedź, co mogę zrobić by pomieściło się jak najwięcej osobników, oraz proszę o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 30 stycznia 2014 - 23:21
Podobne tematy: Większa funkcjonalność x
Kupię
Kupię samicę B. hamorii im większa tym lepiej :)TomekKadi, 14 lip 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Większa część hodowli na sprzedaż, dużo ciekawych samicbursky, 15 cze 2024 |
|
![]() |
|||
Hyde Park
Poszukiwana większa jaszczurka do teledysku [Łódź, 21.10]Bartek_Siedlecki, 18 paź 2021 |
|
![]() |
|||
Wyceny, gdzie kupić
Sztuczne duże rośliny do terrarium tropikalnego - gdzie kupić tanio większą ilośćlukaszbojarski, 21 maj 2020 |
|
![]() |
|||
terrarium - paludarium
Budowa, osprzęt
Wystrój terrarium a funkcjonalność i higienakazujama, 23 lut 2020 |
|
![]() |
Napisany 30 stycznia 2014 - 23:28
na sciankach dorob polek w taki sposob zeby mogly po...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 31 stycznia 2014 - 08:51
Porób półek tylko tak jedna pod drugą. Gekony uwielbiają się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów