Witam, chciałbym kupić mojego drugiego pajączka, obecnie posiadam pamphobeteus sp. machalla, może nie jestem doświadczony ale zielony też nie. Od kilku dni przeszukuje fora sprawdzam gatunki i jedyne do czego doszedłem to , że ilość i różnorodność gatunków i ich recenzji mnie przerasta. Szukam czegoś może bardziej wymagającego (gienia i brachypelmy odpadają) preferował bym gatunek naziemny może nadrzewny (tylko jakiś do ogarnięcia) bo nie wiem czy z szybkim i skocznym pajączkiem dam radę; w miarę aktywnego i ładnie ubarwionego; najlepiej aby robił jeszcze pajęczynę, oraz był w miarę dostępny. Z góry dziekuję za pomoc, i chętnie przyjme wasze oferty ewentualnej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 stycznia 2014 - 20:57
Podobne tematy: Wybór ptasznika x
Sprzedam węże
Duży wybór pończoszników, H. gigasEpifit, 08 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oddam ptasznikaAzumaro, 03 kwi 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Sprzedam terrarium dla ptasznika nadrzewnego 25x25x50KWyga ![]() |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Nalot na odwłoku ptasznikaHubio ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupie ptasznika nadrzewnegogrunwald, 07 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 29 stycznia 2014 - 21:03
Napisany 29 stycznia 2014 - 21:04
z tego co czytałem są dość szybkie i skoczne.
Napisany 29 stycznia 2014 - 21:05
Avicularia versicolor,Chromatopelma cyaneopubescens z tych ładnie ubarwionych i robiących dużo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez czubek, 29 stycznia 2014 - 21:05.
Napisany 29 stycznia 2014 - 21:08
wiem że przeglądaniem zdjęć zgadzam się i obrałem te samą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 29 stycznia 2014 - 21:15
Kup Chromke, nie zawiedziesz się :D
Napisany 29 stycznia 2014 - 21:52
I co ja mam robić z takimi tematami? Usunę- moderator...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów