Witam sytuacja przedstawia sie tak zamówiłem u użytkownika Kagurek gekona lamparciego i irminie przelewu dokonałem 11.01.2014(czyli najpóźniej pieniadze były 13 w poniedziałek) od tego czasu kompletny brak kontaktu, wiec prosze jak ktoś ma jakieś namiary na tego użytkownika by podał na pw w innym przypadku będe zmuszony zgłosić na policj wyłudzenie . Użytkownik ma na imie Jakub E. z Legionowa

Napisany 23 stycznia 2014 - 14:51

Napisany 23 stycznia 2014 - 19:26
Jakub E. z Legionowa brzmi znajomie :D Czy administracja jeszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez carmen, 23 stycznia 2014 - 19:29.

Napisany 23 stycznia 2014 - 19:28
ja po prostu na początku przyszłego tygodnia ide na policje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 23 stycznia 2014 - 20:52
ja od niego kiedyś kupiłem kameleona z papierami wiec zaraz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 23 stycznia 2014 - 21:43
jak by nie miał pozytywnych komentarzy bym nie zamawiał u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 24 stycznia 2014 - 20:15
Kagurek, Ecu, Jakubek, asiahghg, Etz, Ecus, zwiezofil, POLACZEK/KABUMBA, Bu_Ba, Knopia,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 24 stycznia 2014 - 22:45
Bimbrownikus odezwij się do mnie na pw jesli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 25 stycznia 2014 - 13:06
...a było już tak dobrze :P

Napisany 25 stycznia 2014 - 13:32
Prosze administratorów o zablokowanie konta temu uzytkownikowi, cała rozmowa jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 25 stycznia 2014 - 14:20
Czy administracja jeszcze nie doszła do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany