Witam :) Mam taki problem z moim warankiem, otóż mam go od 12 dni na początku jadł praktycznie normalnie i karaczny świerszcze raz mu dałem kilka drewnojadów wiem, że się nie powinno ale akurat nie miałem innej możliwości jednak w sobote zjadł 6 karaczanów argentyńskich, w niedziele nic, w poniedziałek dwa karaczany i więcej nie chciał wtorek środa też nic i dzisiaj rano wychodziłem z domu wszystko było ok jak wrocilem w terrarium zobaczyłem jedną dużą kupę a z 15cm dalej kilka ledwo co zmielonych karaczanów i drewnojadow czyli napewno to są jego wymioty tak to wygląda? Waran jest w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 stycznia 2014 - 15:16
Podobne tematy: Waran Stepowy zwrócił pokarm x
zdrowie
Agamy - brodata i karłowata
Pokarm i lek z nosaGdziestam ![]() |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Waran stepowyDanielsalata, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Waran kolczastoogonowy v. Acanthurus samiecWlosoglowka, 12 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Varanus acanthurus – waran kolczastoogonowyKiwak, 12 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Waran stepowy 2024Danielsalata, 06 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 16 stycznia 2014 - 21:19
Moje jaszczurki gdy dostają drewnojady i mączniki też przez długi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 stycznia 2014 - 21:42
Właśnie dlatego zacząłem się martwić bo słyszałem, że to nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 stycznia 2014 - 22:06
Do ogólnych przyczyn wymiotów należy wymienić:
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 17:31
kiedy ostatnio robiłeś profilaktyczne badanie kału warankowi i jakie były...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 17 stycznia 2014 - 21:50
no jeszcze właśnie nie zrobiłem bo mam dopiero go od...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 stycznia 2014 - 13:04
może się przegrzał? Bo z tego co pamiętam korzystasz z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów