Witam mam pytanie czy ma ktoś może namiary na hodowcę Aksików?
Oczywiście czytałam posty ale ..... Pan Grzegorz z Będzina już nie prowadzi hodowli Aksików
Kupiłabym samicę białą od kogoś kto hoduje Aksy z miłości a nie z chęci wzbogacenia się.
Napisany 28 grudnia 2013 - 13:23
Witam mam pytanie czy ma ktoś może namiary na hodowcę Aksików?
Oczywiście czytałam posty ale ..... Pan Grzegorz z Będzina już nie prowadzi hodowli Aksików
Kupiłabym samicę białą od kogoś kto hoduje Aksy z miłości a nie z chęci wzbogacenia się.
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić warana kolczastoogonowegoTorchuPL, 09 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Hodowla śląskeve667, 24 sie 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Węże właściwe i pozostałe
Gdzie i za ile kupić węża heleny coleognatus helenaTerrarystazpasji, 05 sie 2025 |
|
![]() |
|||
śląskie
Giełda
Chce kupić młodą agamke karłowatą, najlepiej samiec, samiczka w ostateczności.Lgs, 19 cze 2025 |
|
![]() |
|||
jaszczurki
Terrarystyka
WITAM JAKIEGO GEKONA KUPIC oprócz LAMPARTA I STEPOWEGOFranekqiwb, 12 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 28 grudnia 2013 - 15:21
Osobiście kupiłbym z zoologa, ponieważ to często ratunek dla tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 grudnia 2013 - 16:50
Ja kupowałam w Rybniku w Carrefour tam na zamówienie sprowadzają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 grudnia 2013 - 17:19
tylko kup ze świadectwem urodzenia w niewoli. Cena ta sama,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 grudnia 2013 - 18:01
W obydwu sklepach dostałam świadectwo ale w Gliwicach musiałam się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 grudnia 2013 - 19:50
Ja też załatwiałam Aksa bezpośrednio od hodowcy z wszystkimi papierami...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 grudnia 2013 - 23:19
Ja kupiłem w Auchan mikołow. Widziałem również w carefourze dąbrówka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2014 - 22:55
Witam dziękuję za zainteresowaniem.
Powiem tak kupiłam w Auchanie w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2014 - 23:05
Te z auchana sosnowiec były duże. więc napewno nie z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 01 stycznia 2014 - 23:22
Dzięki moja jest z 15.05.2012r ale według mojego pierwszego Aksika...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów