Mam prośbę mam Agamę brodatą i chciałem założyć hodowlę świerszczy bananowych ponieważ ciągłe kupowanie nowych jest stratą pieniędzy i czasu i mam dostęp do różnych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Hodowla świerszczy bananowych w domu. Jak zacząć
Napisany 23 grudnia 2013 - 00:40
Podobne tematy: Hodowla świerszczy bananowych w domu. Jak zacząć x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Ptaszniki hodowla 9x samice + 2NS terraria plus wyposażenie mazowieckietyskie12, 31 sie 2025 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Rośliny owadożerne
Hodowla z zamkniętym słojupiotr, 28 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Hodowla Regius (10 szt.) wraz z 3 szt. RackówHalfbrother, 26 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Hodowla śląskeve667, 24 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam karmówkę
Hodowla gryzoni szczurów i myszyGrzesiek89xxx, 16 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 23 grudnia 2013 - 07:30
Zanim znajdziesz optymalne warunki i hodowla zaskoczy też troszke czasu minie.
Pamietaj ze jest u świerszczy jest większy kanibalizm niż...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2013 - 08:14
Akurat bananowe to taki gatunek świerszczy u których kanibalizm jest znikomy lub zerowy przy dobrych warunkach. Co do pytania to zacznij od przeczytania jakichś artykułów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2013 - 12:36
I czy do hodowli świerszczy wystarczy pojemnik 40 długość 30 szerokości i 25 wysokości
Przyjmijmy że 200 jaj kupie to czy taki pojemnik jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2013 - 13:02
Tak. Wytłaczanki siatka na górę.
Napisany 23 grudnia 2013 - 23:39
gdzie kupić taką ilość małych świerszczy (200 - 300 szt ) ?? ( 0,5 cm -1,5 cm i jeszcze 3 samice dorosłe)
Ps. Świerszcze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2013 - 23:52
Chociażby na popularnym serwisie aukcyjnym, lub najbliższej giełdzie terrarystycznej. Ewentualnie poszukaj w ogłoszeniach dotyczących karmówki ( dół strony ).
Napisany 23 grudnia 2013 - 23:53
Chociażby na allegro. Próbowałeś wpisać "świerszcze bananowe"?. Dziwne pytanie. Możesz też polecieć do Indii, Tajlandii albo Kolumbii i nałapać na jakiejś łące. Trochę drożej Cię...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 grudnia 2013 - 00:15
Chciał bym wybrać się na taką podróż ale gdybym wrócił to nie miał bym już kogo karmić zdobytymi świerszczami :)
A jeżeli chodzi o giełdę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów