Zakupię pilnie samiczkę akselotl'a w Łodzi lub okolicy .Z koszmarnymi przygodami zaskończyliśmy przebudowę akwarium wg projektu Merca . Projekt naprawdę genialny , nareszcie wszystko działa i zbiornik dojrzał . Natrafiliśmy na koszmarne kłopoty z zaopatrzeniem i chyba zabrakło nam zdolności technicznych . Będzie sprawozdanie na blogu jak znajdę czas na uporządkowanie zdjęć i zapisów . Może przyda się innym , co prawda mój mąż jest przeciwny publikacji , twierdzi że chcę skompromitować rodzinę .Teraz w 400l , wody dwa akelotle giną . Mamy jedną parkę i zamówionego jednego samczyka dorosłego, nie mogę zakupić samiczki . Jężeli ktoś wie gdzie można...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 grudnia 2013 - 16:56
Podobne tematy: zakup samiczki aksolotle'a w Łodzi x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Pyton Królewski samiczki CB24ArekBu, 03 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pyton Królewski samiczki CB24Buczi86, 19 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samce samiczki niesexy Piła / wysyłkaDrCzaraS, 06 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
4 samiczki w pakiecie Wrocław.Geniculatus, 23 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
gryzonie, żaby, ropuchy, aksolotle, żółwie lądowe i wodne w GliwicachAraneus, 05 lip 2025 |
|
![]() |
Napisany 15 grudnia 2013 - 18:25
przeciesz w Łodzi jest giełda a tam wszystko co pływa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 grudnia 2013 - 01:31
Bardzo dziękuję za podpowiedź .My zawsze korzystaliśmy tylko z giełdy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 grudnia 2013 - 22:05
Polecam iść na Start i znaleźć Pana, który sprzedaje traszki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 grudnia 2013 - 01:05
Bardzo dziękuję za podpowiedż . W niedzielę pójdą na start...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2014 - 14:44
Nie uwierzycie , ale nie mam do tej pory drugiej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2014 - 23:17
z axami nic innego nie może mieszkać. Jeżeli będą zbliżonej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 marca 2014 - 19:54
Rzeczywiście muszę zacząć karmić je Danio, u nas są w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów