Witam serdecznie. Jestem nowy na tym forum więc chciałbym się od razu ze wszystkimi przywitać ;)
Słuchajcie.. Mam młodego waranka od jakoś pół roku i od tamtej pory nie rusza u mnie nic oprócz osesków.. Próbowałem mu podawać szarańcze, karaczany, drewnojady. No, ale niestety z marnym skutkiem, ponieważ znajdowałem te owady albo potopione w basenie, albo po prostu chodziły dalej po terrarium.. Teodor od czas do czasu lubi sobie wszamać kilka drewnojadów, ale nie daje mu za często bo wiadomo, że nie można za dużo tego dawać... No i tak jak mówię je tylko oseski.. Waranek normalnie się rozwija, rośnie,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 grudnia 2013 - 09:28
Podobne tematy: Waran Stepowy je tylko jedno x
Sprzedam jaszczurki
Waran kolczastoogonowy v. Acanthurus samiecWlosoglowka, 12 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Gekony phelsumy i nie tylkolakapciul, 17 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Hodowla tylko całośćBartifli, 07 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Archiwum ogłoszeń
Waran stepowyDanielsalata, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam jaszczurki
Varanus acanthurus – waran kolczastoogonowyKiwak, 12 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 09 grudnia 2013 - 15:37
Jeśli chcesz mieć otyłego i nie za zdrowego warana to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 grudnia 2013 - 16:16
No właśnie próbowałem podawać z pensety kiedy i niestety nic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 grudnia 2013 - 16:44
Miałem podobny problem, po kupnie pierwszego warana. Jednak udało mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów