Mam mały problem karmię gekony płaczące owocówką i staram się je skłonić do jedzenia gerbera... mieszam go z day gecko food z zoo medu ale na 2 dzien ta papka sie psuje... w ogóle po otwarciu produkt można przechowywać 48 h w lodówce... gerberki nie są tanie psują się a na dodatek geki nie są nimi zainteresowane.. gerberka podaje na ziemi w miseczce możliwe, że w nocy go podjadają sam nie wiem ale nie widać na nim śladów aby jadły. Jedyny plus to taki, że owocówki sie nim żywią i dłużej żyją...gekony mają około 6 / 7 cm czy one...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 18 września 2006 - 15:48
Podobne tematy: Gekony płaczące problem z gerberkiem x
zdrowie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Suplementacja gekony płaczące(Lepidodactylus lugubris)MarTerra, 24 gru 2025 |
|
|
|
||
Sprzedam jaszczurki
kameleony, legwany, warany, gekony, eublefary i inne w GliwicachAraneus, 22 gru 2025 |
|
|
|||
Zamienię
Zamienie Węze na gekony orzesione, ptaszniki.DuszKiss, 10 gru 2025 |
|
|
|||
pająki
Ptaszniki
Problem z wysuszaniem się podłożaLe_v7o7, 07 gru 2025 |
|
|
|||
Problem z temperaturą w terrarium dla regiusa – różnica między podłożem a powietrzemRob3006, 10 lis 2025 |
|
|
Napisany 18 września 2006 - 16:38
Dodaj miodu, miód się nie psuje. Wazne jest jenak, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 września 2006 - 18:42
ale sam miód z witaminami czy do gerbera dodać miód...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 września 2006 - 19:16
Dodaj miód. Gerberek ma większą wartość, a miód jest bakterio...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 września 2006 - 19:45
U mnie bezproblemowo jedzą.
A gerberki kupuj w małych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
A gerberki kupuj w małych...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 września 2006 - 16:23
czemu mialby nie poradzic sobie z malymi muchami ?? nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 października 2006 - 17:17
Ja zrezygnowaółem z gerbera właśnie z tych powodów .Podaję syrop...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany