Zaczne od tego, ze jestem terrarysta od roku. W skrocie kolega zapoznal mnie z jego przyjacielem ktory jest rowniez terrarysta. Powiedzial mi, ze hoduje wiele jaszczurek razem. Zdziwilem sie, myslalem ze chodzi moze mu o gekony trzymane razem. Pare dni pozniej zaprosil mnie do domu i co sie okazalo? Chlopak jest bogaty i ma gigantyczne wygladalo jakby bylo robione na zamowienie terrarium. Doslownie jest na cala sciane dlugosci ma moze z 5 metrow a wysokosci tak mniejwiecej niecale 2 metry. Cale terrarium zrobione na styl pustynny a ma tam: Agame Brodata, Dwie Agamy Kolnierzaste i Biczona Afrykanskiego. Jak to zobaczylem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 12:11
Podobne tematy: Wiele jaszczurek razem w terrarium x
terrarium - ogrzewanie
Terraria dla węży i sprawy techniczne
Jakiej firmy kabel grzewczy do terrariumgrunwald, Wczoraj, 22:06 |
|
0 |
|
|
||
Kupię
Terrarium z płyty meblowejlegw77, 16 gru 2025 |
|
0 |
|
|||
Budowa, osprzęt
Termostat pulsacyjny do terrarium Microclimate Pulse B2grunwald, 14 gru 2025 |
|
0 |
|
|
||
Zwierzęta
Terrarium 60x40x40 co do środka?ExiL, 04 gru 2025 |
|
0 |
|
|||
Przypięty
Terrarystyka
[Terrarium] Newsy terrarystyczneterrarium |
|
1 |
|
Napisany 24 października 2013 - 12:29
Kasa, misiu, kasa. Z tym możesz wszystko, o ile masz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 13:52
Napisany 24 października 2013 - 15:58
Nie udałoby Ci się dostać jakiś fotek, żebyśmy mogli pozazdrościć?...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 17:08
Biczogony i agamy nie mają dokładnie tego samego biotopu.Biczogon wymaga...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 17:26
a miał tam jakieś gałęzie ,konary ,żeby kołnierzaste mogły sobie pohasać...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 17:53
Zdjecia nie zrobilem. Za jakis czas bede znowu u tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 listopada 2013 - 17:49
To tak samo jak trzymanie jaszczurek tęczowych z płaczkami-wszystko ok...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 listopada 2013 - 10:24
Napisany 19 listopada 2013 - 08:59
I jak z tymi zdjęciami? Bo pewnie nie tylko ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany