Siemka w tym temacie chciałbym zaprezentować wam nowy filmik na moim kanale yt http://www.youtube.com/watch?v=8KfWmDYyOOc Jest to Unpacking dorosłego samca P.Cambri którego dostałem od użytkownik Poetka ( Gorąco polecam) Zapraszam do komentowania i Lajkowania mojego pomału rozwijającego się kanału :) Z góry dziękuję :P
Napisany 24 października 2013 - 11:54
Podobne tematy: Unpacking P.Cambri Kanał na YT :P x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Maluchy ptaszników: baviana, dalingi, incei, reduncus, cambri, pulcherLolexxen, 15 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
maluchy detal, 5x 10x: darlingi, reduncus, cambri, baviana | POJEMNIKI 12x12x11 z wentylacjąLolexxen, 19 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Media
Kanał podróżniczo,przyrodniczo przygodowy Kilka KilometrówTomek_Nie, 10 cze 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Duży wybór samców i l1 cambri , fufius mini hurtyVabianos, 12 lip 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
samce brunnipes , longipes , rufilata ,lancius, cambri ADULTVabianos, 02 cze 2024 |
|
![]() |
Napisany 24 października 2013 - 15:50
wszystko spoko ale zastanawiam sie czy na serio juz w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 17:00
Popieram majora, lubię niektóre zapożyczone słowa np cover, show, fast-food...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 17:30
I love this game- jak to mówią Ci koszykarze z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 18:20
Również żenują mnie te pojedyncze, wstawiane nie wiadomo w jakim...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 19:33
Czyli mam rozumieć że filmik się nie podoba :P ?
Napisany 27 października 2013 - 13:11
http://www.youtube.com/watch?v=IFPFmE6-_so Tutaj kolejny filmik już z dopuszczania owego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów