Witam, piszę tu do was, gdyż zainteresowałem się od nie dawna żółwiami. Już wszystko mam ale nie mogę znaleźć sklepu w Polsce który by te...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 października 2013 - 15:36
Podobne tematy: Poszukiwania żółwi x
żywienie
Straszyki
Poszukiwania jeżyny zimozielonej ŚląskGisio, 21 lut 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Sprzedam stado Żółwi Greckichkucu, 16 sie 2023 |
|
![]() |
|||
aspekty prawne
Początkujący hodowcy żółwi
Sprzedaż młodych żółwiKamil571, 20 mar 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Zamiana żółwi na żółwieAdiKax, 09 wrz 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupię żółwi matamata, elseya albagula, jaszcurowatego.Andrzej222, 02 mar 2022 |
|
![]() |
Napisany 23 października 2013 - 15:49
spróbuj w dziale sprzedam żółwie poszukać, gdzieś widziałam chyba sępiego na sprzedaż, a jeśli nie to poczekaj na jakąś giełdę i może ktoś zgodzi się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 października 2013 - 18:49
aha no ok, widzę, że żółwie w Polsce nie są aż tak popularne jak m.in tarantule itp na allegro jest tego pełno ;( a jeśli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 października 2013 - 18:59
A zasadził kiedyś ktoś Panu kopa w du... pardon, to nie to miałęm powiedzieć:
A szukał kiedyś Ty żółwia na terraristik.com ? A o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 października 2013 - 21:11
Ifauna.cz
No cooo, to wyraz szacunku :eek: oczywiście wspomniam Empiu, jeśli chodzi o transport zwierząt a nie hodowle żółwi. Przecież wszyscy tu wiemy, że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez siweq, 23 października 2013 - 21:14.
Napisany 24 października 2013 - 07:36
Nie o to mi chodzi :) zalatuje lekkim kopiarstwem. Nieważne :) :) :)
A zwierzęta z Hamm czy innych giełd moze przywieżć naprawdę wiele...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 10:19
Łatwiej byłoby Ci w Europie znaleźć interesujące Cię żółwie posułgując się nazwami łacińskimi, a nie angielskimi, którymi na naszym kontynencie mało kto się przejmuje. Gorzej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 12:17
Spróbuj wkręcić sie na jakąś giełde - nie zawsze hodowcy wrzucają swoją oferte do neta :) Z żółwi które wypisałaś niewiele nadaje sie do hodowli...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 października 2013 - 21:18
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów