Mam 3 myszy w pudle 35x25x30 z trocinami, miseczką na pokarm, poidełkiem i kryjówką. Sa 3, jeden samiec 2 samice. Mam je od kolo 2 tygodni. Caly czas sie normalnie zachowywały, psuły wszystko co sie da, biegały i hałasowały. Przed chwilą wracam do domu a jedna mysz siedzi w rogu i ma na okolo pelno czerwonych kropek. Podniosłem ja i z odbytu wystawala jej cos czerwonego i byly do tego poprzyklejane trociny. Byla troche ospała ale sie ruszała, jak ja tylko puscilem pobiegła do kryjówki. O co chodzi, co sie stało i co to moze być?
Podobne tematy: Mysz, krew? x
zdrowie
Gekon lamparci (Eublefar)
Eublefar - krew w odchodachKoziszcze |
|
|
|||
Wyceny, gdzie kupić
Gdzie kupić mysz pigmejską/karłowatą?MusMus, 28 lut 2025 |
|
|
|||
żywienie
Węże
Rozmrożona mysz, po ilu godzinach do śmieciTurboTomek, 28 gru 2024 |
|
|
|||
tematy ogólne
Cześć mam pytanie o co chodzi Gekon ma popękany ogon i chyba ma krew na połowie.JustynaG |
|
|
|
||
tematy ogólne
Cześć mam pytanie o co chodzi Gekon ma popękany ogon i chyba\ ma krew na połowie.JustynaG |
|
|
|
Napisany 21 października 2013 - 14:11
Przychodzą mi do głowy 2 opcje:
1. Właśnie rodziła
2....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2013 - 14:41
Nie wiem czy byla w ciazy, jak to sprawdzic? A...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2013 - 15:27
Gdyby była w ciąży by zauważyła, bo myszy wtedy są...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 października 2013 - 20:06
Mysz nie zyje... Wytlumaczy to ktos? To moj drugi taki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 października 2013 - 20:46
Napisany 24 października 2013 - 01:15
Napisany 24 października 2013 - 17:29
Szczerze w to watpie od dosc dobrego hodowcy je kupilem....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany