Wstaliśmy wcześnie, 3h jazdy, jesteśmy w domu i się zaczęło...:) Po całym dniu pracy, efekt widoczny na zdjęciach. Podłoże: keramzyt, agrotkanina, ziemia do kwiatów, torf, torf kokosowy i gdzieniegdzie mech. Tło zrobione z korka. Roślinki zasadzone:) Jutro będzie zabawa z bambusami, osłonki na żarówki itp.Sztuczna roślinka pójdzie gorą, żeby zasłonić żarówki i jeszcze na dole jakaś kryjówka musi powstać. Jeśli ktoś chce podzielić się radą, jak najlepiej zamocować te bambusy (wysepka z korka na bocznej ściance?) czy innymi pomysłami, chętnie skorzystamy:)
Napisany 17 października 2013 - 21:31
Podobne tematy: Terrarium tropikalne dla pary Felsum x
Problem z temperaturą w terrarium dla regiusa – różnica między podłożem a powietrzemRob3006 |
|
|
|||
terrarium
Jaszczurki
Drewniak widełkowiec w terrarium Gekona orzęsionegolelin89 |
|
|
|||
warunki hodowli
Agamy - brodata i karłowata
Terrarium młoda agama karłowataDikimolo |
|
|
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Sprzedam terrarium szklane 120x80x70Boleksei, 15 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
terrarium 80x40x40adamek1678 |
|
|
Napisany 18 października 2013 - 10:22
Może ktoś podpowie co zrobić, żeby ładnie ukryć żarówki? Osłonki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 października 2013 - 21:25
Co do osłony żarówki....to nie wiem....sama się zastanawiam....jakoś nic mi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 października 2013 - 19:39
Terrarium ukończone, mieszkańcy już są i zwiedzają:)
Załączone pliki
Napisany 20 października 2013 - 20:01
Super ale dodaj żywą roślinkę np bromerie . Tak troszkę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez WatGecko, 20 października 2013 - 20:02.
Napisany 20 października 2013 - 20:15
Super ale dodaj żywą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 20 października 2013 - 20:24
Ładne i estetyczne terra :) ja bym tylko zamieniła miejscami...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 października 2013 - 20:48
Ładne i estetyczne terra...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 października 2013 - 20:55
Ładne terrarium, chociaż ja bym dodał jeszcze na boki korek,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów