Od kilku tygodni obseruje pojedyncze osobniki karacznow w kuchni. Jakies tam maluchy biegaja to myslalem ze poprostu turki pouciekaly. Ale wczoraj w nocy poszedlem do kuchni... Bylo ich pelno w zlewie i okolicach zlewu, turki nie wejda do zlewu ot tak. Sa to mniejsze karaczany od turecki imago nawet 2-3 razy mniejsze. Chodzi po plaskich powierzchniach, kolorem sa pomiedzy tureckimi i szarymi. Widzialem dorosle samce srednie wyleg nawet cos co przypomina ooteki. Widzialem jak sie chowaja pod zlewem. Nie mam tam dostepu. Pytanie brzmi czy jak uzyje jakiegos srodka przeciw karaczanom moze to zagrozic innym zwierzetom w domu? Typu inne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Karaczan w kuchni x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Karaczan tureckijarek154, 20 mar 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
karaczan turecki oferta sprzedażyjanusz75, 13 lis 2024 |
|
![]() |
|||
żywienie
Gekon Eublefar (Eublefar ) lamparci
Karaczan argentyński jako karmówka dla gekonaKarolinex, 16 sty 2020 |
|
![]() |
![]() |
||
żywienie
Owady
Karaczan madagaskarski nie chce jeśćamuro, 23 sty 2025 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Karaczan Madagaskarski 50 sztMarkov, 10 sty 2025 |
|
![]() |
Napisany 14 października 2013 - 10:36
Ja bym nie ryzykowała podawania tych karaczanów innym zwierzętom, moga...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 października 2013 - 10:49
O.o
Dziwi mnie twój spokój, masz karaczany w domu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Ozzman, 14 października 2013 - 11:12.
Napisany 14 października 2013 - 11:06
Statystycznie, największa szansa na spotkanie jest z Blatella germanica. Tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 października 2013 - 12:08
Również stawiam na Blatella germanica, potocznie nazywanego prusakiem. W celu pozbycia się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 października 2013 - 13:03
Kurde no to mnie zmartwiliscie ;/ bylem przekonany ze wystarczy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 października 2013 - 14:22
Nie musisz się ich pozbywać, jeśli Ci nie przeszkadzają. Choć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 października 2013 - 16:45
wybij je :-D
Napisany 17 października 2013 - 11:58
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów