Pragnę podzielić się moim skromnym doświadczeniem na temat żywienia i opieki. Z dnia na dzień powiększyła mi się rodzina aksolotli mieszkam w miejscu, gdzie nie miałam możliwości zakupienia żywej artemii. Próbowałam zamówić jajka artemii do samodzielnej chodowli próbowałam zamówić w swoim mieście sprowadzać z zagranicy itd dużo pracy i zachodu bez większego rezultatu.. Pewnego dnia zaczęły wylęgać się aksiki a ja nie miałam pojęcia czym je karmić. Młode aksolotle przełożyłam do akwarium 10L wsadziłam mini filtr do butelki po pepsi 2l zrobiłam dużo dziurek rozgrzaną szpilką naciągnęłam zwykłą nylonową podkolanówkę by maluszki były bezpieczne i by ruch filtra "poruszał pożywieniem".Filtr...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 października 2013 - 00:06
Podobne tematy: Młode aksolotle - żywienie i opieka x
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Pytony Królewskie sprzedaż młode Classic i LeopardGość_BFLS_* , 15 gru 2024 |
|
![]() |
||
Sprzedam węże
Wąż królewski - młode - Bydgoszczozzmozis, 12 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie dorosłe, młode hodowla, rack systemAlekszw21, 08 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Młode ptaszniki i skorpionyEpifit, 09 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Nadwyżki hodowlane: młode samice i samce (adult P.sp machala)darq, 06 wrz 2025 |
|
![]() |
Napisany 11 października 2013 - 07:12
brawo za pomysł i dzięki za podzielenie się nim
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 października 2013 - 22:14
To na dnie to oczywiście piasek bo odłowienie aksolotli było...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Załączone pliki
Napisany 07 listopada 2013 - 11:14
Witajcie czy sucha karma tetra crusta menu w granulacie nadaje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 listopada 2013 - 12:14
1, łapanie maluchów - spróbuj pipetąś wciągać
2. Jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 listopada 2013 - 21:45
Jak ktoś ma problem z maluszkami bo sa głodne i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów