fakt mój błąd, nie doczytałem, że wyjechałeś. Gady-gady.. no coz.. byłem raz i nie wrócę.. tak niemiłej obsługi jeszcze nigdzie nie widziałem..
Dla porówniania do rerekumkum poszedłem po kilka pierdół i spędziłem tam z półtorej godziny na gadaniu ;)
Wracając do tematu:
można spróbować się zaopatrzyć w wodę destylowaną (nie wierze ze za granicą czegoś takiego nie ma, jeśli nie w terrarystycznych to w jakiś marketach budowlanych np czesto mozna spotkac w duzych baniakach, lub w sklepach chemicznych)
Ostatnio też się spotykałem z magnetyzerami, duzo tanszymi niz filtr osmotyczny ale co do ich skutecznosci jakos nie jestem przekonany..
Woda do terrarium-Czyli jakiej używać żeby nie była ,,brudna,,
Napisany 12 października 2013 - 00:47
Podobne tematy: Woda do terrarium-Czyli jakiej używać żeby nie była ,,brudna,, x
tematy ogólne
Skorpiony
Jakie skorpiony do suchego terrarium ?Larsi, 28 paź 2025 |
|
0 |
|
|||
Oddam
Oddam terrariumAllmath, 03 lis 2025 |
|
0 |
|
|||
warunki hodowli
Agamy - brodata i karłowata
Terrarium młoda agama karłowataDikimolo |
|
0 |
|
|||
terrarium
Węże
TERRARIUM DLA WĘŻA ZBOŻOWEGOMateusz1811, 02 lis 2025 |
|
0 |
|
|||
Przypięty
Terrarystyka
[Terrarium] Newsy terrarystyczneterrarium |
|
1 |
|
Napisany 12 października 2013 - 09:13
Pewnie jest ....
Wspomniałem że w bloku mam wodę zdatną...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 października 2013 - 10:11
Kup testy akwarystyczne na twardość wody.
Woda z wodociągu, pomimo...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 października 2013 - 12:30
Napisany 12 października 2013 - 13:35
Jeśli masz system na dysze nisko przepływowe o małych porach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 października 2013 - 17:01
Zraszacz to nic (chociaż też mi trochę zależy) byle ścianka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez WatGecko, 12 października 2013 - 17:02.
Napisany 13 października 2013 - 17:39
powinno się dać sprawdzić twardośc wody papierkiem lakmusowym ktory mozna...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 października 2013 - 22:04
Po ang szukaj baniaków z napisem distilled water. Albo zainwestuj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Luana, 13 października 2013 - 22:05.
Napisany 14 października 2013 - 10:59
Wartość liczbowa przed GPD to ilość wody RO w galonach...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany