Witam najpierw chciałbym się przywitać wiec Witam Wszystkich:) jestem tu nowy choć forum czytam już od dawna. Od poniedziałku jestem posiadaczem przepięknego około 2miesięcznego smoczka (ok17-20cm) W poniedziałek pierwszego dnia gadzinka zjadła zadzwiającą ilość świerszczy aż 7 co mnie zdziwiło, problemy się rozpoczeły dnia drugiego rano na śniedanko zjadła 4 świerszcze, póżniej tylko dwa z sepią, w środe zjadła tylko dwa świerszcze przez cały dzień zaczałem sie martwić choć maluszek jest bardzo żywy nie chowa sie nie ucieka biega po terrarium. Dzisiaj rozpoczeła się u smoka wylinka sadziłem że apetyt się polepszy lecz zjadła tylko 3 świerszcze rano a teraz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 października 2013 - 13:56
Podobne tematy: Agamka Brodata wylinka a aklimatyzacja x
linienie
Węże właściwe i pozostałe
lamprophis fuliginosus black problemy jedzenie/wylinkaikusja, 20 paź 2025 |
|
|
|
||
zdrowie
Węże
Wylinka, czy rana?Brakwolnejnazwy, 09 wrz 2025 |
|
|
|
||
Sprzedam jaszczurki
Samiec Orange x Red Agama brodata + terraria z płyty meblowej i wyposażenie.tyskie12, 20 sie 2025 |
|
|
|||
wylinka
Dymorfizm płciowy u ptaszników
C.Chromatopelma WylinkaPiotrCosta, 29 lip 2025 |
|
|
|
||
Ogłoszenia matrymonialne
Posiadam: I. mira samiec adult 06/2025-ostatnia wylinkaJaroo, 13 cze 2025 |
|
|
Napisany 10 października 2013 - 21:50
Witaj i nie martw się-to aklimatyzacja i wylinka :)
Nawet...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 10 października 2013 - 23:58
Maluszka trzymam na ręcznikach papierowych oczywiście:) terko 90x45x40 (miałem przedzielić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 października 2013 - 09:27
Wszystko ok:))
Terra za niedługo będzie potrzebne większe-smoki półroczne właściwie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 października 2013 - 12:14
Tak wiem że za niedługo wyrośnie z terka ale to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 13 października 2013 - 09:51
To jest naturalne podczas wylinki brodacza i nie masz sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 listopada 2013 - 16:53
Witajcie,
nie chcielibyśmy zakładać nowego tematu, ponieważ wydaje nam się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 listopada 2013 - 17:12
Najlepiej byłoby gdybyś wstawił zdjęcie. Czy smoki są trzymane razem?
Napisany 03 listopada 2013 - 17:29
Tak, od zawsze były razem,
wcześniej nie zauważyliśmy nic szczególnego,
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 listopada 2013 - 17:41
Co do trzymania smoków razem to już możesz myśleć o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany