Witam mam takie pytanie, jak wszyscy wiemy teraz mamy sezon na orzechy, a ja mam takie szczęście, że w ogrodzie mojej przyjaciółki rośnie drzewo z orzechami włoskimi i co roku je zbieramy i się nimi objadamy. Jednak dzisiaj jak obierałam sobie orzechy moja Procka podeszła i zajumała mi pare i się nimi objadała ze smakiem(oczywiście były obrane, bez skorupki i gorzkiej skórki). Dlatego zaciekawiło mnie czy by nie dodać orzechów włoskich jak i laskowych-tych z kolei pełno u mnie na podwórku, bo w okół pełno leszczyn. Nigdy nie słyszałam o tym by orzechy miały jakiś zły wpływ na gady, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 27 września 2013 - 20:29
Podobne tematy: Orzechy dla legwana. x
Zamienię
Zamienie Pytona królewskiego na jakieś jaszczurki najlepiej LegwanaxKsunix |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Zamienię gekona orzęsionego wraz z terrarium za młodego legwanasosinski, 03 cze 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kupię Legwana zielonego!!honzig121, 20 lut 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
oddam legwana zielonegoLUKIx, 22 cze 2024 |
|
|
Napisany 28 września 2013 - 17:07
W sumie to mnie też zdziwiło, że pożarła mi ich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 września 2013 - 17:21
Napisany 28 września 2013 - 17:25
Orzechy nie były zamierzomym posiłkiem lega jak mówiłam sama się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 28 września 2013 - 17:34
Napisany 28 września 2013 - 18:41
Napisany 29 września 2013 - 08:52
Legwany w naturze w ogóle nie jedzą niczego podobnego do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany