Witam,
Pytanie pozornie proste - co grozi za niedostosowanie się do w.w. ustawy? Nie raz spotkałem się z pytaniem znajomych w sprawie skorpionów czy pająków które znajdują się w I grupie na liście rozporządzenie. Pytanie zawsze brzmiało "co by się stało jakbym miał "x" w domu i ktoś by się o tym dowiedział? Pewnie wiesz bo się tym zajmujesz juz troche. Otóż własnie nie wiem ("ktos" oczywiscie w domyśle znaczył odpowiednie osoby i organy po stronie prawa). Szukałem trochę ale znaleźć również nie mogę lub czytałem ten polityczny bełkot zbyt pobieżnie.
I tutaj zwracam się o pomoc do Was. Powiedzcie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Rozporządzenie o gatunkach niebezpiecznych - konsekwencje niedostosowania się
Napisany 20 września 2013 - 19:59
Podobne tematy: Rozporządzenie o gatunkach niebezpiecznych - konsekwencje niedostosowania się x
Giełda
Giełdy a nowe rozporządzenie?Azureus, 07 maj 2021 |
|
![]() |
|||
Aspekty prawne terrarystyki
Hybrydy z aneksu zwierząt niebezpiecznych.mcpat2013, 25 gru 2022 |
|
![]() |
|||
pająki
Terrarystyka
Zmiany systematyczne w polskich gatunkach skakunówVulpes90 ![]() |
|
![]() |
|||
Trwają prace nad zmianami w ustawie o gatunkach obcych - Zwiększone kary za przetrzymywanie gatunków obcych bez zezwoleńVulpes90 ![]() |
|
![]() |
|||
aspekty prawne
Ptaszniki
konsekwencje prawne wysyłkiTulla, 16 sty 2019 |
|
![]() |
Napisany 20 września 2013 - 20:05
Jak znajdą to znajdą. Pieprzyć ich i to ich rozporządzenie.
Napisany 20 września 2013 - 20:07
true.
Ale jak znajda to co mi/Tobie/komuś mogą zrobić. Ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 września 2013 - 20:13
Napewno grzywna, zawiasy też na 100% (znam jeden taki przypadek).
Napisany 20 września 2013 - 20:27
Wg mnie na 1 listę powinno być normalne zezwolenie, jakiś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez whiskas, 20 września 2013 - 20:29.
Napisany 20 września 2013 - 20:35
Zdobądź pozwolenie na II kategorię to pogadamy:) łatwo mówić trudniej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 września 2013 - 20:36
Nie znam się na tym kompletnie, po prostu sobie gdybam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 września 2013 - 11:55
Znam jedną osobę, która ma pozwolenie na 2 kategorię, ale...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 września 2013 - 12:39
Edytowany przez Voy, 21 września 2013 - 12:43.
Napisany 21 września 2013 - 13:10
Tytuł wątku to "Rozporządzenie o gatunkach niebezpiecznych", tak więc wkleiłeś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów