Zamowilem od fabryki owadow mloda ropuche age. Przyszly dwie, no coz nie bede sie klocil :D Nie spodziewalem sie ze beda takie malutkie, mialem przygotowane akwarium 40x20x20, ale stwierdzilem ze to za duze troche i ciezko bedzie im zlapac pokarm. Wsadzilem je obie do terrarium 15x15x15 na dno wilgotny recznik papierowy i kryjowka z rolki po papierze. Cos im jeszcze dac? Trzymac je razem czy osobno, bo mam drugie indentyczne terra. Mam dla nich male karaczany wyleg swierszcza i d.hydei. Jak podawac pokarm takim maluchom? Muszki od razu wleza po szybie, karaki sa strasznie szybkie swierszcze sie przyklejaja do recznika......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: ropucha aga x
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Żaby rogate, Rzekotki, Termitówki, Kumaki, Żaba byk, Ropucha, Żółw chińskivantis_terra, 23 paź 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Redukcja hodowli ptaszniki, pająki, terraria, ropucha, gekonEccle, 05 lut 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Redukcja hodowli ptaszniki, pająki, terraria, ropucha, gekonEccle, 05 lut 2024 |
|
![]() |
|||
identyfikacja
Płazy
ROPUCHA AGA różnice w podgatunkachDAMIAN.pozdro600, 16 lip 2023 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Ropucha Aga - Rhinella marina i Żaba rogatagrendel747, 31 sie 2023 |
|
![]() |
Napisany 19 września 2013 - 20:35
Opis gatunku w poniższym linku. Wyjaśnia kwestie terrarium, żywienia, jego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Edytowany przez Donnie, 19 września 2013 - 20:41.
Napisany 19 września 2013 - 20:40
Owszem czytalem, ale nie wrzuce maluchow do terrarium 90x60, oraz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2013 - 20:50
"Młode ropuszki w dobrych warunkach opuszczają wodę po około...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2013 - 20:52
Pojemnik musi być oczywiście przystosowany do rozmiarów zwierzaków. Muszą swobodnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2013 - 20:56
Pisalem przeciez ze wiem czym karmic tylko mam problem z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2013 - 21:06
Nie rozumiem jaki jest problem w sposobie karmienia małymi dżdżownicami,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2013 - 21:33
Osmieszasz sie z kazdym kolejnym postem... Dzdzownice dla 2 centymetrowej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2013 - 21:45
Mowisz ze po prostu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 września 2013 - 22:13
Powolny pokarm powinien byc dla doroslych, opis na tcp to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów