Uzywam w racku recznikow papierowych i irytuje mnie ze weze rozwalaja te reczniki i wyglada to brzydko i przeszkadza mi to ze weze sie pod nimi chowaja chociaz maja kryjowki. Czytalem ze najlepsze sa odpylone trociny. Chce kupic tier wohl super, ale co jak waz podczas posilku zje troche podloza? Nie zaczopuje sie przypadkiem? Mozna niby karmic poza pojemnikiem, ale nie wszystkie moje weze chca jesc poza swoim pudlem. Najwazniejsza dla mnie kwestia to czy waz sie zaczopuje podczas jedzenia, jak z tym jest?
Podobne tematy: Rack system podloze x
tematy ogólne
Kupię
Szukam rack system wraithracks imc70Mantises ![]() |
|
![]() |
|||
Kupię
Kupię rack system dla pytonów królewskich.Mantises ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie dorosłe, młode hodowla, rack systemAlekszw21, 08 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Kupię
kupie rack systemairfer, 25 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Rack system PCV i terrarium PCVLucek23, 20 sie 2025 |
|
![]() |
Napisany 15 września 2013 - 19:27
Napisany 15 września 2013 - 19:42
Nic się nie stanie jak wąż zje trochę trocin z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2013 - 16:29
moim zdaniem trociny w racku sa niepotrzebne i zawsze predzej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2013 - 19:20
Kup grubą ligninę (aktualnie dostaniesz nawet tą niebieloną) - jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2013 - 19:51
Używałam zarówno tierwohl jak i lignocel i żadnego problemu z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 września 2013 - 19:57
moim zdaniem trociny w racku sa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 września 2013 - 09:22
Nie ma co zwalać winy na podłoże ;) .
Jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 września 2013 - 11:33
lepszy lignocel , ale droższy i trudniej dostępny
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów