W usa podobno bardzo popularna i stosowana jako podstawa diety nawet, podobno zawiera bardzo dużo wapnia i nie trzeba podawać go dodatkowo, to nowość w UK więc po przeczytaniu kilku recenzji, jak najbardziej pozytywnych zdecydowałem się je zakupić i jak na razie jestem, a właściwie moj ropuch, zadowolony- nie są duże bo mają ok centymetra ale są ruchliwe, nie chodzą po ściankach miski na pokarm (o ile ścianki są suche) , temperatura pokojowa im wystarczy i mogą bez pokarmu wytrzymać kilka tygodni, nie smierdza- gdyby były trochę większe to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 12 września 2013 - 10:14
W usa podobno bardzo popularna i stosowana jako podstawa diety nawet, podobno zawiera bardzo dużo wapnia i nie trzeba podawać go dodatkowo, to nowość w UK więc po przeczytaniu kilku recenzji, jak najbardziej pozytywnych zdecydowałem się je zakupić i jak na razie jestem, a właściwie moj ropuch, zadowolony- nie są duże bo mają ok centymetra ale są ruchliwe, nie chodzą po ściankach miski na pokarm (o ile ścianki są suche) , temperatura pokojowa im wystarczy i mogą bez pokarmu wytrzymać kilka tygodni, nie smierdza- gdyby były trochę większe to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Podobne tematy: Hermetia illucens x
| Archiwum ogłoszeń Larwy czarnego żołnierza (Hermetia Illucens)Nat4pets  ,  21 sie 2023 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń Larwy Czarnej Muchy Hermetia Illucens - żywe WapńHyza874  ,  29 sty 2022 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń Larwy muchy Hermetia illuscens-karmówka oddamtokow, 22 paź 2019 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń Czarna mucha (Black Soldier Fly) Hermetia illucensGeloss88, 04 lut 2019 | 
 |   | |||
| Archiwum ogłoszeń Black Soldier Fly (Hermetia illucens) PILNE!werka6  ,  28 sty 2019 | 
 |   | 

Napisany 12 września 2013 - 10:57
Wszystko się zgadza, to znakomite pod względem zawartości substancji odżywczych,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 12 września 2013 - 11:41

Napisany 12 września 2013 - 14:54
Zainteresowaniem cieszą się coraz większym :) Są nowością więc musi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Napisany 13 września 2013 - 10:20
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany
 Ten temat jest zablokowany